EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 146 tot 150 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 september 2018

De blockchain-hype is over. Lang leve de blockchain!

Hier op Bitcoinspot.nl zijn we er al langer van overtuigd dat blockchain voornamelijk geschikt is voor digitaal geld zoals Bitcoin. Helaas is ons de afgelopen jaren verteld dat blockchain de oplossing is voor ongeveer alles. Verkiezingen, supply-chain ketens, het kan niet op. Jesse Frederik geeft in zijn recente artikel aan dat blockchain: 'een oplossing is voor bijna niets' en dat levert dus wat weerstand op bij blockchain-believers. Hoewel zijn artikel de blockchain-hype goed ontmaskert, slaat hij wellicht de plank toch mis.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Gesprekken over handelsakkoord VS-Canada voorlopig mislukt, volgende week nieuwe poging

De gesprekken tussen de Verenigde Staten en Canada over een nieuwe versie van een Noord-Amerikaans handelsakkoord zijn voorlopig mislukt. Volgende week woensdag wordt opnieuw een poging gewaagd, zo liet Robert Lighthizer, de Amerikaanse verantwoordelijke voor handel, vrijdag in een verklaring weten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

Hoe slecht kan deze handelsoorlog worden voor de VS?

Donald Trump is in een waar gevecht beland met de rest van de wereld. De president van de Verenigde Staten liet al meermaals weten dat Amerika op de ‘eerste plaats’ moet staan en daar lijkt hij alles voor over te hebben. Zo legde hij al aan diverse landen importtarieven op. Hoe slecht kan een eventuele handelsoorlog eigenlijk zijn voor Amerika?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

IMF houdt vertrouwen in Argentijnse regering in peso-crisis

Het Internationaal Monetair Fonds zegt nauw samen te werken met Argentinië om de economie van het land te versterken. Komende dinsdag is er spoedoverleg.

In een verklaring zegt het IMF er vertrouwen in te hebben dat Argentinië zijn huidige problemen te boven komt. De peso is de afgelopen dagen in een vrije val terechtgekomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 3 september 2018

ICO adviseurs: Bitcoin naar $96.000 – XRP (Ripple) waardeloos

Initial coin offering adviseurs Statis Group ziet nog een groot potentieel voor de cryptomarkt. In hun nieuw rapport verwachten ze een marktwaarde van $500 miljard in 2019 (dubbel zoveel als vandaag) dat zal groeien naar $3.600 miljard over 10 jaar. Bitcoin kan daarin stijgen naar $96.000 waarbij een cryptomunt als XRP van Ripple waardeloos kan worden.

Volgens Statis Group zal 90% van de stijging komen van extra geld buiten de cryptosector. Het ziet vooral veel potentieel voor munten als Bitcoin, Monero en Decred. Dit zijn “cryptoassets which apply unique value propositions within deep and viral markets.”

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs