Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1451 tot 1455
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zaterdag 10 juni 2017

Market Cap Cryptocurrencies naar nieuw record: $100 miljard

Hoewel de gevestigde media en tevens menig conservatief ingesteld investeringsbedrijf de cryptocurrencies nog altijd wegzetten als de nieuwe tulpenmanie, blijft de kracht van deze nieuwe cryptomarkt enorm. De vraag naar deze nieuwe financiële digitale munten blijft stijgen.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 juni 2017

Jim Rogers: Zo verdien je gemakkelijk 10%

De legendarische belegger Jim Rogers is doorgaans bijzonder negatief over de toekomst van het financiële systeem. Maar In tegenstelling tot andere doemdenkers ziet hij altijd ergens wel enkele lichtpuntjes. Momenteel zijn dat Rusland en Japan.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: vrijdag 9 juni 2017

De PR-uitspraken van de Wereldbank

De Wereldbank voorspelt dat de economie in de hele wereld het komende jaar gaat groeien. ‘Dat zijn PR-uitspraken van de Wereldbank. Dat kan wel even wat duiding gebruiken. 2016 was voor de wereldeconomie namelijk een heel matig jaar, een van de slechtste jaren na de crisis.’

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 9 juni 2017

Israël binnenkort gasleverancier van Europa?

Niet enkel de Verenigde Staten maar ook Israël trekt de kaart van de fossiele brandstoffen. Dit met de uitbouw van de gasreserves op zee. De productie van aardgas uit Israël heeft echter ook belangrijke geopolitieke gevolgen, zowel voor de eigen regio als voor Europa.

Bron: Hollandgold
Geplaatst: vrijdag 9 juni 2017

Bill Gross: Risico beleggen weer net zo groot als in 2008

De risico’s van beleggen in aandelen en obligaties zijn weer net zo groot als voor het uitbreken van de financiële crisis in 2008, aldus vermogensbeheerder Bill Gross. Tijdens een bijeenkomst voor beleggers in New York zei hij dat beleggers vandaag de dag een vrij hoge prijs betalen voor aandelen en obligaties, terwijl het verwachte rendement steeds lager wordt.