EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1451 tot 1455
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Navy Seals trainen Zuid-Koreaanse elitetroepen om Kim Jong-un te doden

Zuid-Koreaanse commando’s zullen met behulp van de US Navy Seals die terrorist Osama bin Laden hebben geëlimineerd een speciale eenheid creëren die in geval van oorlog de Noord-Koreaanse leider Kim Jong-Un zou moeten uitschakelen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Neemt Catalonië op 1 oktober afscheid van Spanje?

In Catalonië wordt op 1 oktober een referendum over onafhankelijkheid van Spanje georganiseerd. Het parlement van de Spaanse deelstaat heeft daarmee ingestemd. Een meerderheid van het Catalaanse parlement stemde voor de wet die zo’n referendum mogelijk maakt. Een Catalexit behoort nu plots tot de mogelijkheden, maar volgens financiële experts zouden de gevolgen die van de Brexit kunnen overtreffen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

ISIS gaat moslims in Europa inzetten om voedsel supermarkten te vergiftigen

Blackops Cyber: ‘Klanten supermarkten goed in de gaten houden’ - Europese en Nederlandse politici weigeren nog steeds om sluiten grenzen zelfs maar te overwegen

Binnenkort dodelijke terreur die je onwetend achter je eigen voordeur meeneemt en in je groentela stop, totdat....? (2)

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

Schaüble: “ECB moet monetair beleid normaliseren”

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schaüble vraagt de Europese Centrale Bank (ECB) om haar programma van monetaire stimulus stop te zetten en haar beleid te normaliseren. Volgens Schaüble is het herstel in de eurozone nu voldoende sterk. De Duitser deed de oproep ter gelegenheid van een voordracht op de “Banking in Change”-conferentie van het Duitse Handelsblatt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 11 september 2017

De niet-zo-sexy maar wel zeer realistische stappen die nodig zijn om miljonair te worden

Wanneer we naar miljonairs kijken, gaan we er altijd van uit dat deze mensen het gemakkelijk hebben. Voor sommige is dit misschien het geval, maar de meeste hebben er bloed, zweet en tranen voor gelaten. Een overgroot deel heeft de niet-zo-sexy, maar realistische stappen gezet om miljonair te worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs