EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14506 tot 14510 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 19 juli 2015

Op stedentrip in Europa: hier vind je de goedkoopste (en duurste) biertjes

Lekker op vakantie in een Europese hoofdstad of hippe kustplaats. Daar hoort natuurlijk een biertje bij, op het terras of vers gehaald bij de supermarkt. Maar hoe zit het met de bierprijzen in Europese topsteden? Pas op in Genève en sla je slag in de supers van Sevilla.

Wel eens gehoord van de Big Mac-Index? Dat is een terugkerend onderzoek van weekblad The Economist, waarbij de prijzen van Big Mac’s in verschillende landen worden vergeleken. De Big Mac-Index belicht onderlinge prijsverschillen tussen landen aan de hand van een standaard hamburger. Dat kun je ook met andere massaconsumpties doen: bier bijvoorbeeld.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

Ook Tunesië bouwt nu een muur om vluchtelingen buiten te houden

Tunesië gaat een muur bouwen langs de grens met Libië om de toestroom van terroristen te stoppen. Dat heeft de Tunesische premier Habib Essid gezegd tegenover een nationale televisiezender. De muur krijgt een lengte van 170 kilometer. Daarmee zou ongeveer één derde van de grens tussen Tunesië en Libië moeten zijn afgeschermd.

Gehoopt wordt dat de muur de mogelijkheid zal hebben om infiltraties door fundamentalistische milities zoveel mogelijk te vermijden. De bouw van de muur is inmiddels van start gegaan. Gehoopt wordt de constructie tegen eind dit jaar helemaal klaar te krijgen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

Mocht u nog twijfels hebben gehad over wie de baas is in China...

Met de arrestatie van tientallen vooraanstaande juristen en activisten heeft de Chinese president Xi Jinping duidelijk gemaakt dat hij niet de minste tegenstand tegenover zijn leiderschap of het gezag van de Chinese communistische partije zal dulden. Dat zeggen diverse waarnemers in een reactie op de actie van de Chinese politiediensten, die het voorbije weekend onder meer zijn binnen gevallen in de woningen van juristen die banden hadden met de mensenrechtenbeweging.

Onder de aangehouden advocaten bevonden zich onder meer Zhou Shifeng en Wang Yu, de raadslieden van de Chinese kunstenaar Ai Weiwei.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

De huizenmarkt in Amerika groeit verder

De huizenmarkt in Amerika kende de afgelopen jaren een zeer moeilijke tijd. Uiteraard was dit ook een van de sectoren die het hardst is geraakt door de financiële crisis. De huizenprijzen waren tijdens de jaren voor het uitbreken van de crisis immers behoorlijk sterk gestegen en dit had uiteraard te maken met de verstrekte zogenoemde ‘subprime’ hypotheken. Simpel gezegd waren dit zeer risicovolle tophypotheken die verstrekt werden aan mensen die deze hypotheek nooit zouden kunnen betalen.

Het gevolg was uiteindelijk een flinke zeepbel in de huizenmarkt die uiteindelijk keihard uiteen spatte. En vele mensen hebben de nare gevolgen van deze crisis ondervonden, voornamelijk de mensen die een dergelijke ‘subprime’ hypotheek hadden bemachtigd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 18 juli 2015

Het is weer tijd om goud te kopen

Bloedrode beursdag voor precious metalbugs. Goud en platina tekenen historische laagterecords op. Reden tot paniek? Alles behalve.

Bloedrode beursdag voor precious metalbugs. Goud en platina tekenen historische laagterecords op. Reden tot paniek? Alles behalve.

Voor goud ziet de toekomst er rooskleurig uit. De prijscorrectie lijkt niet het gevolg van een plotse dumping van fysiek goud en futures. Belangrijke goudmijnen en trainers hebben plots hun prijzen herzien. Mogelijk heeft dat te maken met een revaluatie van de geschatte reserves.

De plotse prijsimplosie is in staat vele goudbedrijven over kop te jagen. De marges zijn immers niet zo groot en productiekosten stijgen alleen maar.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs