EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14511 tot 14515
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

Cameron bezoekt Rutte: ‘Nederland is zeer sterke partner in Europa’

Minister-president Mark Rutte (R) ontmoet zijn collega uit Groot-Brittannië, premier David Cameron op het Catshuis.

Minister-president Mark Rutte (R) ontmoet zijn collega uit Groot-Brittannië, premier David Cameron op het Catshuis.

De Britse premier David Cameron ziet Nederland als een “zeer sterke partner in Europa”. Dat zei hij donderdag in Den Haag waar hij is voor overleg met premier Mark Rutte over de hervorming van de Europese Unie.

Cameron laat de Britten zich voor eind 2017 in een referendum uitspreken over het EU-lidmaatschap. Hij vreest dat zonder die veranderingen de kiezers massaal tegen zullen stemmen.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

Market Update (28 mei 2015)

Plannen van DNB om hypotheekschuld te verminderen zeer negatief ontvangen, ECB houdt rekening met een snel faillissement van Griekenland en de Federal Reserve blijft volhouden dat de rente omhoog gaat. Verder in het nieuws: China ziet grotere rol voor de yuan dankzij ‘Silk Road’ handelsroute, Gazprom verlegt aandacht van de ‘South Stream’ naar de ‘Turkish Stream’ en China importeerde opnieuw minder goud uit Hong Kong.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

Grieks ontwerp voor 2 euroherdenkingsmunt

Op de nieuwste internationale herdenkingsmunt van 2 euro komt een Grieks ontwerp.

Op de nieuwste internationale herdenkingsmunt van 2 euro komt een Grieks ontwerp.

Een designer van de Griekse centrale bank (Bank of Greece) won de prijsvraag voor het ontwerp van de munt, die verschijnt om de dertigste verjaardag van de Europese vlag als Europees embleem te vieren.

Dat maakte de Europese Commissie donderdag bekend. De munt wordt door alle eurolanden uitgegeven. Het gaat om ongeveer 75 miljoen stuks. Het is de vierde gezamenlijke herdenkingsmunt. De eerste werd in 2007 geslagen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

Column Kees de Kort | Een beetje lef tonen

Stakingen in de metaalindustrie, loonoffers bij warenhuisketen V&D. "Er is weer een hoop aan de hand op de Nederlandse arbeidsmarkt", zegt BNR macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 28 mei 2015

'Inkomensongelijkheid is niet de fout van de rijken'

Als Warren Buffett spreekt luistert de wereld. Toen hij recent in een opiniestuk voor de Amerikaanse zakenkrant The Wall Street Journal argumenteerde waarom hij tegen een verhoging van  het minimumloon is, kon hij dan ook op heel wat media-aandacht rekenen. Waarom is volgens Buffett een herverdeling met het systeem van belastingen beter dan een hoger minimumloon?

Buffett is geen aanhanger van een neoliberaal beleid waarin alles aan de wetten van de markt wordt overgelaten en de rol van de overheid zoveel mogelijk ingeperkt wordt.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs