Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 14511 tot 14515
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

Je huis in 2 dagen verkopen? Het kan

Je huis binnen de twee dagen verkopen, het kan via het Amerikaanse bedrijf Billionhomes.

[video]

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

Dit is één van de zwakste schakels in het financiële systeem

Toen de Federal Reserve in de Verenigde Staten er alles aan deed om krediet te laten stromen, leenden overheden en bedrijven in opkomende markten massaal in dollars. Nu de Federal Reserve een andere koers begint te varen en de Amerikaanse munt aan het stijgen is, wordt de dollar gedomineerde schuld een van de zwakste schakels in het wereldwijd financiële systeem.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

Tanende macht VS, Rusland nieuwste lid Chinese investeringsbank

Rusland zal het volgende lid worden van de Chinese investeringsbank laat het State Council of the People’s Republic of China weten. Deze onlangs opgerichte Chinese investeringsbank AIIB (Asian Infrastructure Investment Bank) met een waarde van 50 miljard USD zal Rusland als 44e lid verwelkomen op 14 april dit jaar.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

Aziatische steden bulken van multimiljonairs, Amsterdam blijft nergens

Het afgelopen decennium is het aantal multimiljonairs wereldwijd met 71 procent gegroeid. Vooral in steden in Azië was de groei van het aantal nieuwe superrijken spectaculair.

De Vietnamese vader des vaderlands Ho Chi Minh (1890–1969) was een verstokte communist, maar de stad die naar hem werd vernoemd is vandaag de dag een paradijs voor multimiljonairs. Tussen 2004 en 2014 groeide het aantal inwoners van Ho Chi Minhstad met meer dan 10 miljoen dollar op de bank met maar liefst 400 procent, naar 200 man.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 1 april 2015

Poetin-vriendjes krijgen uitzondering op anti-corruptiewet

Het zag er zo mooi uit in 2013. Na een reeks graaischandalen bij grote staatsbedrijven, worden een aantal ambitieuze anti-corruptiewetten door de Doema gejaagd. Helaas worden die nu gevoelig afgezwakt.

Eén van de gewichtigste maatregelen was de openbaarmaking van het salaris en de bonussen van bestuurders van overheidsbedrijven. Nu worden bestuurders van staatsbedrijven met private aandeelhouders niet langer beschouwd als ambtenaren, waardoor ze handig aan de wet ontsnappen.