EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14536 tot 14540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Hogere premies op zilveren munten

Door de overweldigende vraag naar zilver zijn de premies op zilveren munten sterk gestegen. Het Amerikaanse munthuis accepteert tijdelijk geen nieuwe bestellingen voor de Silver Eagle munten, waardoor leveranciers die nog wel een voorraad hebben liggen een hogere prijs voor hun product kunnen vragen.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Lagarde voert druk op Europa op: schuldverlichting moet

Het financiële reddingsplan voor Griekenland is niet levensvatbaar als de andere eurolanden er geen schuldverlichting tegenover stellen.

Het financiële reddingsplan voor Griekenland is niet levensvatbaar als de andere eurolanden er geen schuldverlichting tegenover stellen.

Dat zei de topvrouw van het Internationaal Monetair Fonds (IMF), Christine Lagarde, vrijdag tegen het Franse radiostation Europe1.

In welke mate de Griekse schuldenlast omlaag moet worden gebracht, is volgens Lagarde nog niet duidelijk. Het IMF waarschuwde eerder deze week al dat de Griekse staatsschuld de komende jaren veel sterker stijgt dan eerder werd aangenomen. Het fonds dringt er al lange tijd op aan dat de eurolanden meer doen om die schuld te verlichten, zodat hij op termijn weer houdbaar wordt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Remmen val Chinese aandelenmarkt kostte 192 miljard

Chinese staatsbanken hebben de afgelopen weken samen omgerekend 192 miljard euro gestoken in hun poging de vrije val van de aandelenbeurzen te stuiten.

Chinese staatsbanken hebben de afgelopen weken samen omgerekend 192 miljard euro gestoken in hun poging de vrije val van de aandelenbeurzen te stuiten.

Dat meldde de Britse krant Financial Times (FT) vrijdag op basis van gegevens van de Chinese overheid.

De banken leenden het bedrag aan de China Securities Finance Corp (CSF), een staatsagentschap dat marktpartijen van liquiditeit kan voorzien. Tijdens de aandelencrash van de voorbije weken werd het agentschap volgens FT op grote schaal ingezet om miljarden in de markt te pompen. De bedragen die daaraan werden besteed, waren volgens de krant veel hoger dan eerder bekendgemaakt.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Deze steden vormen samen de grootste economie op aarde

Volgens een nieuwe analyse door de Brookings Institution staan metropolen in de Azië Pacific regio voorop in mondiale economische groei. De Asia-Pacific MetroMonitor bevestigt de verschuiving van het westen naar het zuidoosten. Zij identificeerden de 100 grootste stedelijke economieën – 49 in China, 19 in Japan, Zuid-Korea en Taiwan, 12 in Noord-Amerika, 7 in Zuidoost Azië, 7 in Latijns-Amerika en 6 in Australië en Nieuw-Zeeland.

Een fictieve lijn werd getrokken die loopt vanaf de westkust van Amerika – waaronder ook steden als Vancouver en San Francisco vallen – naar Lima, Auckland en Jakarta. Om vervolgens richting de metropolen van Hong Kong, Sjanghai en Tokyo te gaan. Deze lijst van 100 grootstedelijke centra mogen verantwoordelijk worden gehouden voor een vijfde van de wereldwijde economische output.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 17 juli 2015

Griekenland in de uitverkoop

Naar aanleiding van het akkoord van maandag zou de Griekse regering overwegen om een aantal eilanden in de etalage te zetten. Momenteel is zo’n 10% van alle Griekse eilanden al in privébezit, maar er staat er ook een heel aantal te koop nadat vorig jaar een belasting op het bezit ervan werd ingevoerd. Die belasting was voor veel eigenaars onbetaalbaar, waardoor er voor hen niets anders op zat dan de eilanden van de hand te doen. Ook de luxueuze villa’s op de eilanden gaan momenteel voor een prikje de deur uit.

Lees verder op wijwillenhetweten.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs