Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 1456 tot 1460
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 28 april 2017

Hoge Britse en Russische officials dreigen elkaar met kernaanval

Amerikaanse afweerraketten met spoed in Zuid Korea opgesteld – VS voert testlancering intercontinentale kernraket uit – Massale oefening op aanslagen met massavernietigingswapens in Amerika vandaag van start – ‘Rusland stuurt grondtroepen naar Syrië’

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 27 april 2017

Geopolitiek en monetaire geschiedenis met William Engdahl

Sinds de Tweede Wereldoorlog zijn de Verenigde Staten de grootste economische, politieke en militaire macht ter wereld, maar de laatste jaren is het voor veel meer mensen duidelijk geworden dat die Amerikaanse overheersing niet voor altijd zal duren. William Engdahl schreef hier verschillende boeken over, waaronder A Century of War. Vorig jaar was hij te gast in Utrecht, waar hij in minder dan een uur tijd de belangrijkste geopolitieke en monetaire ontwikkelingen van de afgelopen honderd jaar bespreekt.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Live: Viktor Orban maakt Soros, lobbyisten en EU kapot

Woensdagnamiddag sprak Victor Orban in het EU Parlement in Brussel. De politieke leider van Hongarije haalde er vernietigend uit naar zowel de Europese Unie als naar de miljardair-speculant George Soros

Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Trump stelt vandaag "grootste belastinghervorming ooit" voor

De Amerikaanse president Donald Trump zal vandaag zoals aangekondigd zijn plan op tafel leggen voor een omvangrijke belastinghervorming. Trump voorziet vooral forse belastingverlagingen voor bedrijven en rijken, maar de vraag is vanwaar het geld daarvoor moet komen.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 26 april 2017

Britten ontmoedigen EU-burgers om residentie in VK aan te vragen

Groot-Brittannië houdt expats uit andere lidstaten van de Europese Unie onnodig in onzekerheid over hun verdere toekomst in het land.

Dat heeft Keir Starmer, brexit-specialist van oppositiepartij Labour, tegenover de Brits zakenkrant Financial Times gezegd.