EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1456 tot 1460 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

9 fouten die succesvolle beleggers NOOIT maken

Legendarische belegger Warren Buffett zei ooit ‘Je moet niet veel dingen juist doen in het leven om succesvol te zijn, zolang je maar weinig dingen verkeerd doet.’ Dit geldt niet alleen voor het leven, maar ook voor de aandelenmarkt. Geld verdienen is in eerste instantie geen geld verliezen. De meeste beleggers verliezen geld door traditionele fouten te maken. Een succesvolle beurscarrière begint dus met het vermijden van deze fouten.

Dit is hetgeen succesvolle beleggers dan ook NOOIT doen. Je kan het uit eigen ondervinding leren … of, je neemt een stap of 2 voorsprong op andere beleggers en leert ze nu al van buiten. Deze fouten mag je vanaf vandaag niet meer maken:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Hoogste groei Nederlandse economie in tien jaar

De Nederlandse economie is vorig jaar met 3,1 procent gegroeid. Dat is de hoogste stijging in tien jaar tijd. In 2007 groeide het bruto binnenlands product (bbp) nog met 3,7 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 februari 2018

Trump jaagt goudprijs omhoog

Terwijl de Amerikaanse economie al jarenlang groeide en de werkloosheid al enorm laag was, kwam Trump eind december met een forse belastingverlaging om de economie te stimuleren.

Terwijl de Amerikaanse economie al jarenlang groeide en de werkloosheid al enorm laag was, kwam Trump eind december met een forse belastingverlaging om de economie te stimuleren.

Vervolgens werd vorige week bekend dat de Amerikaanse defensie-uitgaven fors zullen worden opgeschroefd. Daar kwam gisteren dan nog eens Trump’s plan om fors te investeren in infrastructuur bovenop.

Zódanig de economie stimuleren zó laat in de economische cyclus, is gekkenwerk. Leidt gegarandeerd tot stijgende inflatie.

Vandaar dat de goudprijs vanaf medio december in snel tempo van $1.245 richting de driedubbele weerstand rond $1.365 steeg.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

Twee getuigen tegen Hillary Clinton omgekomen bij vliegtuigongeluk Rusland

Vorige ‘Clinton’ kill was de 36 jarige WikiLeaks techneut James Dolan, die begin januari onder verdachte omstandigheden om het leven kwam

Vorige ‘Clinton’ kill was de 36 jarige WikiLeaks techneut James Dolan, die begin januari onder verdachte omstandigheden om het leven kwam

Er kunnen hoogstwaarschijnlijk weer twee slachtoffers op de almaar langer wordende ‘Clinton kill list’, bestaande uit mensen die op wat voor manier dan ook een bedreiging vormden voor het beruchte Clinton echtpaar, worden toegevoegd. De globalistische ‘Deep State’ kliek rond de Clintons lijkt er inmiddels niet meer voor terug te schrikken om tientallen andere mensen de dood in te jagen om twee getuigen uit te schakelen, zoals zondag in Rusland is gebleken.

Lees verder op XanderNieuws
Geplaatst op: dinsdag 13 februari 2018

Gazprom: Europa heeft ons aardgas nodig

Europa krijgt binnen een paar jaar te maken met tekorten aan aardgas en stijgende prijzen, indien ze niet meer aardgas uit Rusland importeert. Dat zei het Russische energiebedrijf Gazprom in een verklaring tegenover Reuters. Door een daling van de Europese gasproductie en een toenemende vraag naar aardgas zal er op termijn een tekort ontstaan.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs