Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 14551 tot 14555
Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Market Update (30 maart 2015)

Nieuwe Chinese investeringsbank blijkt ongekend populair, Rusland wil Palestina helpen een onafhankelijke staat te worden, de Chinese president Xi Jinping brengt voor het eerst een bezoek aan Midden-Oosten en Rusland verwelkomt Chinese handelsroute naar Europa. Lees alle nieuws headlines op Marketupdate.

Bron: Edelmetaal-Info
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Zilveranalyse Roy 29 maart 2015

De afgelopen week waren de ogen, vooral in het begin van de week, gericht op het 50 d. MA, zou dit gebroken kunnen worden of niet?

Na het krachtige slotakkoord van vorige week vrijdag dat tegen het 50 d. MA aanlag werd met de nodige spanning gekeken naar de ontwikkelingen op maandag. De beren wisten wat hun te doen stond en ze probeerden inderdaad om de koers beneden het 50 d. MA te houden (lower shadow van de candle).

[...]

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Nieuw fiscaal paradijs aan de poorten van Europa?

Volkomen onder de radar van Westerse media zijn de interne ontwikkelingen van de kersverse “autonome republiek Crimea”. Wellicht niet onlogisch, gezien het piepjonge land van Moskou het fiat heeft gekregen zich van alle Russische fiscale wetgeving te onttrekken.

In november 2014 ondertekende Russisch president Poetin een federale wet “ter ontwikkeling van de Krim als vrije economische zone”. Samengevat komt de wet erop neer dat middelgrote en grote investeerders zo goed als belastingvrij zich kunnen vestigen en produceren in de Krim. Ook importbelastingen worden op 0 gezet. En dat voor minstens 25 jaar.

Ontstaat er weldra een fiscaal paradijs op de drempel van het economisch slabbakkende Europa?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Pimco zet in op zwakkere Australische dollar en yen

Pacific Investment Management Co. (Pimco) denkt winst te kunnen behalen door in te zetten op dalingen van de Australische dollar en de yen tegenover de Amerikaanse dollar, zelfs nu de Federal Reserve heeft aangegeven dat het weinig haast heeft met het verhogen van de rentetarieven.

Extra renteverlagingen door de Reserve Bank of Australia en een daling van de grondstoffenprijzen die wordt veroorzaakt door de tragere Chinese economie zullen drukken op de Australische dollar. Dat verwacht althans Adam Bowe, moneymanager bij Pimco in Sydney. Daarnaast verwacht hij dat er een risico bestaat dat de Bank of Japan verder monetair zal verruimen waardoor beleggers aandelen en obligaties zullen kopen in het buitenland en de yen zal verzwakken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Zwakke euro maakt kleding en schoenen duurder

Door de zwakke euro zullen kleding en schoenen de komende maanden duurder worden. Dat verwacht de Duitse textielsector. "Textiel is een typisch importproduct", zegt de topman van de Duitse inkooporganisatie Katag in Die Welt.