EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14551 tot 14555
Geplaatst op: dinsdag 26 mei 2015

Aantal mensen in schuldhulpverlening neemt toe

Het aantal mensen in Nederland met schulden dat zich bij de schuldhulpverlening meldt, is in 2014 toegenomen. In totaal meldden zich 92.000 mensen voor een hulptraject.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

“Griekenland zou euro tijdelijk moeten verlaten”

Griekenland zou in staat moeten worden gesteld om de eurozone tijdelijk te verlaten. Dat stelt de president van het Duitse invloedrijke Ifo Institute for Economic Research afgelopen week.

Griekenland zou in staat moeten worden gesteld om de eurozone tijdelijk te verlaten. Dat stelt de president van het Duitse invloedrijke Ifo Institute for Economic Research afgelopen week.

De zorgen over Griekenland, dat op het randje van de afgrond zou staan, zijn recent weer opgelaaid en dus lijkt een eventueel vertrek van Griekenland uit de eurozone steeds waarschijnlijker. ‘Griekenland is niet in staat zijn schulden terug te betalen en wij vertragen het proces van het erkennen van de insolvabiliteit. Dit zou illegaal zijn als het ging op een privaat bedrijf’, vertelde Hans Werner-Sinn van Ifo tegenover Cnbc.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

China zoekt private investeerders voor ruim duizend projecten

De Chinese overheid heeft private investeerders uitgenodigd om te beleggen in meer dan 1.000 voorgestelde projecten die financiering nodig hebben ter waarde van 1,97 biljoen yuan (289 miljard euro).

De nationale ontwikkelings- en hervormingscommissie wil onder andere transport- en waterprojecten samen met private investeerders opzetten. Voor China is dit een nieuwe financieringsopzet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Massale uitstroom aandelenfondsen VS en toch klimmen de koersen?

[...]

Hartnett schreef verder dat de uitstroom uit aandelenfondsen een ‘onheilspellend’ teken is voor de prestaties van aandelen. Zo zei hij hier eerder al over dat de markt wel eens een correctie zou kunnen ervaren. Hartnett adviseert beleggers daarom ook om als strategie voor halverwege 2015 hun risico’s te verminderen in tegenstelling tot het maximaliseren van hun rendementen op aandelen. ‘Wij adviseren onder andere hogere cashniveaus dan normaal en zouden ook wat goud toevoegen.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Uitgelekt: Apple Pay vanaf deze zomer

Apple Pay, het betaalsysteem van Apple voor de iPhone wordt vermoedelijk deze zomer in Europa uitgerold. Dat valt af te leiden uit een tweet van de Belgische KBC Bank, die hem trouwens ook weer snel verwijderde.

[...]

Lees verder op banknieuws

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs