EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
52
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14556 tot 14560 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Griekse banken blijven hele week dicht

De banken in Griekenland blijven deze week gesloten en ook de pinlimiet van 60 euro per persoon per dag blijft van kracht.

De banken in Griekenland blijven deze week gesloten en ook de pinlimiet van 60 euro per persoon per dag blijft van kracht.

Dat stelde het Griekse ministerie van Financiën woensdag. De banken zijn al anderhalve week gesloten als gevolg van mislukte onderhandelingen voor het verstrijken van het schuldenprogramma op 1 juli.

De ECB heeft de afgelopen dagen het noodkrediet dat de Griekse nationale bank aan de banken mag verstrekken niet verhoogd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Column Kees de Kort | EU gegijzeld door de Grieken

De hele EU wordt gegijzeld door de ontwikkelingen in Griekenland, constateert BNR’s macro-econoom Kees de Kort. De Grieken hebben zichzelf in een ongelooflijk lastig pakket gewerkt en waar premier Tsipras nu nog mee moet komen? De Kort zou het niet weten.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Verhofstadt geeft Tsipras donderpreek: "Ik ben boos"

De Griekse premier Alexis Tsipras kreeg in het Europees Parlement een donderpreek van Guy Verhofstadt, de leider van de Europese liberalen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Arts in Athene: "Wie geen geld heeft en ziek wordt, crepeert"

Europa heeft een scenario klaarliggen om humanitaire hulp te verlenen aan Griekenland. De humanitaire crisis kan echter niet in de schoenen van de huidige Griekse regering geschoven worden. Al sinds 2011 luiden organisaties als Artsen zonder Grenzen en Unicef de alarmbel. Kinderen zitten te verhongeren op de schoolbanken, het zelfmoordcijfer stijgt zienderogen en de gezondheidszorg is uitgehold na jarenlange door de Europese instellingen afgedwongen bezuinigingen. Giorgios Vichas is cardioloog in een ziekenhuis in Athene en leidt een polikliniek waar artsen gratis zorgen verstrekken aan mensen zonder ziekteverzekering. Hij windt er geen doekjes om: "Wie geen geld heeft, gaat dood".

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 8 juli 2015

Grieken willen miljarden uit noodfonds ESM nu akkoord met eurolanden uitblijft

Het Europese noodfonds ESM heeft een nieuw verzoek voor financiële steun ontvangen van Griekenland. Dat maakte het ESM woensdag bekend.

Dinsdag werd duidelijk dat de Grieken opnieuw formeel om steun moesten vragen bij het ESM, voordat er over verdere hulp kan worden gepraat met de andere eurolanden. Athene vroeg vorige week al om 29 miljard euro aan leningen, verspreid over twee jaar, uit het ESM.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs