EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
35
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14571 tot 14575
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Massale uitstroom aandelenfondsen VS en toch klimmen de koersen?

[...]

Hartnett schreef verder dat de uitstroom uit aandelenfondsen een ‘onheilspellend’ teken is voor de prestaties van aandelen. Zo zei hij hier eerder al over dat de markt wel eens een correctie zou kunnen ervaren. Hartnett adviseert beleggers daarom ook om als strategie voor halverwege 2015 hun risico’s te verminderen in tegenstelling tot het maximaliseren van hun rendementen op aandelen. ‘Wij adviseren onder andere hogere cashniveaus dan normaal en zouden ook wat goud toevoegen.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Uitgelekt: Apple Pay vanaf deze zomer

Apple Pay, het betaalsysteem van Apple voor de iPhone wordt vermoedelijk deze zomer in Europa uitgerold. Dat valt af te leiden uit een tweet van de Belgische KBC Bank, die hem trouwens ook weer snel verwijderde.

[...]

Lees verder op banknieuws
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Afrikaanse economieën groeien 4,5 procent in 2015

 Afrikaanse economieën groeien komend jaar naar verwachting met 4,5 procent. Het groeicijfer kan stijgen naar 5 procent in 2016.

 Afrikaanse economieën groeien komend jaar naar verwachting met 4,5 procent. Het groeicijfer kan stijgen naar 5 procent in 2016.

Dit voorspellen de Afrikaanse Ontwikkelingsbank, de OESO en het ontwikkelingsprogramma van de Verenigde Naties maandag in een gezamenlijk rapport.

Voor het continent zou het betekenen dat groeicijfers weer teruggaan naar het niveau van voor de financiële crisis, hoewel er genoeg onzekerheden op de loer liggen.

[...]

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

In welk land verdien je het hoogste minimumloon? (top 15)

Appels, peren, vergelijken, we weten het allemaal. Maar zonder enige vergelijking kom je ook nergens. Zo presenteren we hier een mooie lijst met landen en wat de bazen daar minimaal hun onderknuppels zouden moeten betalen. Ook hebben we tabelletje wat je er na aftrek van belastingen er in het betreffende land aan zou kunnen overhouden.

[...]

Lees verder op stoerejongenzzz.nl
Geplaatst op: maandag 25 mei 2015

Brexit ook nadelig voor Nederland

Een 'Brexit', het mogelijke vertrek van het Verenigd Koninkrijk uit de Europese Unie, is niet alleen nadelig voor de Britten zelf.

Volgens de bank zorgt alleen de onrust vanwege het voorgenomen referendum over een Brexit al voor een groeivertraging van de Britse economie. Een vertrek kan de groei van de gehele EU verminderen, en daarmee de groei van Nederland.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs