Nieuws / Artikelen met het woord

57267 artikelen gevonden. Artikel 1461 tot 1465
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

Franse risico waarschijnlijk van de baan, wat doet ECB?

Donderdag komt de Europese Centrale Bank (ECB) met een nieuw rentebesluit en bijhorende toelichting. Na de Franse verkiezingen van gisteren lijkt er een groot politiek en economisch risico bijna van de baan. (Nog even afwachten tot 7 mei voor om zeker te zijn natuurlijk.) Hoe reageert Frankfurt?

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

Duitse industrie verwacht dit jaar half miljoen nieuwe jobs

De Duitse industrie verwacht dit jaar een half miljoen nieuwe jobs te kunnen creëren dankzij de voorspelde economische groei van 1,5 procent. Dat heeft de voorzitter van de federatie van Duitse industriëlen (BDI) Dieter Kempf vandaag verklaard op de Hannover Messe, de grootste industriebeurs ter wereld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

Succes is geen toeval. Het is een keuze

Zoals iedereen hebben ook de meest succesvolle mensen al eens slechte en domme beslissingen genomen. En toch staan ze aan de top. Eens hun ster blinkt, lijkt het alsof alles vanzelf is gegaan. Maar op een uitzondering na heeft iedereen daar hard voor moeten werken. En belangrijker … ze hebben meer goede dan foute beslissingen genomen. Hun succes is dan ook geen toeval, zegt Steve Tobak.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

TA Zilver Analyse Roy - Week 17 | 2017

Deze week zagen we de beren terug verschijnen op het strijdtoneel. Na de potentiële ‘northern doji’ candle van vorige week vrijdag werd tijdens de dunne handel op 2-de paasdag geprobeerd om het positieve sentiment toch vast te houden. Er werd hoger gekoerst naar een stand van $18.65 maar dat niveau kon niet worden vastgehouden al kon nog wel hoger worden afgesloten.

Bron: Goudstandaard
Geplaatst: dinsdag 25 april 2017

India start experiment met 75 cashloze steden

De Indiase regering is in samenwerking met Price Waterhouse Coopers aan een nieuw experiment begonnen. In 75 steden verspreid over het hele land moet men een periode zonder contant geld leven, als voorbeeld voor de rest van het land waar nog overwegend met contant geld betaald wordt. In deze 75 cashloze steden moet al het betalingsverkeer elektronisch verricht worden. Voorwaarde is dat er nu al in minstens 80% van de gevallen digitaal betaald wordt.