Nieuws / Artikelen met het woord

57321 artikelen gevonden. Artikel 14601 tot 14605
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

30 maart: Griekse rijkentaks, toeristen-btw en 7 andere dingen die je moet weten

Hoe gaat de lijst met hervormingsvoorstellen van de Griekse regering er precies uitzien? Analist Arne Petimezas van AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Gaat Egypte Gaza binnenvallen?

Verschillende Egyptische media laten weten dat het Egyptisch leger groen licht heeft gekregen om Gaza binnen te vallen.

Of dit ook echt zo is, is niet 100% zeker. Wat we wel weten is dat dat de vijandschap tussen Cairo en Hamas blijft groeien. In het begin van maart heeft het Egyptisch Hooggerechtshof Hamas als een terroristische organisatie abestempeld.  Dit betekent dat leden en sympathisanten gearresteerd mogen worden en hun bezittingen geconfiskeerd.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Inflatie blijft negatief in maart

De inflatie bedraagt in maart -0,40 procent, net zoals in februari. Dat blijkt uit een mededeling van de FOD Economie. Motorbrandstoffen, aardgas, fruit, brood en granen en elektriciteit werden duurder. Buitenlandse reizen, groenten, huisbrandolie en vakantiedorpen werden in maart goedkoper.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Europese Commissie ziet fors meer optimisme in Duitsland, Spanje en Italië

Het vertrouwen in de economie van de eurozone is deze maand flink gestegen. Dat blijkt uit cijfers die de Europese Commissie maandag heeft gepubliceerd.

De index waarmee de commissie het vertrouwen meet, steeg in maart van 102,3 naar 103,9. Een stand hoger dan 100 geeft aan dat het vertrouwen hoger is dan het langjarig gemiddelde. De toename van deze maand is voor een belangrijk deel te danken aan consumenten, die positiever waren over de economie dan in februari. Daarnaast verbeterde de stemming onder winkeliers, dienstverleners en ondernemers in de bouw en industrie.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 30 maart 2015

Market Update (30 maart 2015)

Nieuwe Chinese investeringsbank blijkt ongekend populair, Rusland wil Palestina helpen een onafhankelijke staat te worden, de Chinese president Xi Jinping brengt voor het eerst een bezoek aan Midden-Oosten en Rusland verwelkomt Chinese handelsroute naar Europa. Lees alle nieuws headlines op Marketupdate.