EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14611 tot 14615 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015

Economisch herstel? Elke dag worden in Spanje 95 gezinnen uit hun huis gezet

Een derde van alle in de EU leegstaande huizen staat in Spanje. Dat blijkt uit cijfers die de Spaanse overheid heeft vrijgegeven. Het gaat om 3,4 miljoen huizen, 30% van alle leegstaande Europese eigendommen, met nog dagelijks 95 gezinnen die door de rechtbank uit hun huis worden gezet.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015

Beslissing over Griekenland moet vallen

Tijdens het overleg van de ministers van Financiën van de eurolanden (de eurogroep) aanstaande zaterdag moeten beslissingen vallen over de aanpak van de Griekse financiële situatie.

De Duitse bondskanselier Angela Merkel zei in de nacht van donderdag op vrijdag dat het overleg "beslissend" moet zijn. Zij wilde niets zeggen over mogelijk alternatieven als een deal toch zou mislukken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015

Air France schrapt duizenden banen

Luchtvaartmaatschappij Air France, onderdeel van luchtvaartcombinatie Air France-KLM, gaat hard snijden in zijn personeelsbestand.

Air France schrapt 3000 banen onder grondpersoneel en 300 onder de piloten, aldus de krant. Daarnaast gaan er tussen de 15 en 20 vliegtuigen met 'pensioen'.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015

Weer duizenden stakers voor metaal-cao

Opnieuw voeren vrijdag een paar duizend metaalwerkers actie voor een betere cao. Onder meer in de regio's Zwolle, Eindhoven en Rotterdam leggen ze het werk 24 uur neer.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 26 juni 2015

Bitcoin conferentie 2015: veel Blockchain, weinig Bitcoin.

Gisteren streken bankiers bitcoiners en bedrijfsleven neer in de ING te Amsterdam voor een dagje bitcoincongres. De naam was misschien enigzins misleidend omdat de dag voornamelijk gericht was op de Blockchain, u weet wel: de Blockchain, het digitale kasboek waarop bitcoin gebaseerd is. De vraag voor mij was dus: wat vinden de aanwezigen van de Blockchain en gaan ze de Bitcoin blockchain, of een variant ervan, ook daadwerkelijk gebruiken?

Lees verder op BitcoinSpot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs