Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 14631 tot 14635
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

“Fed belooft van alles, maar zorgt enkel voor bubbels”

In een interview met Bloomberg, laat Stephen Roach, voormalig hoofdeconoom van Morgan Stanley, weinig heel van het monetaire beleid van de Amerikaanse Federal Reserve. Roach stelt dat Ben Bernanke schaamteloos heeft toegegeven dat het doel van de Fed is om de economie te stimuleren door bubbels in de financiële markten te creëren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Bijna 200.000 Belgen hebben een tweede job

Welgeteld 194.134.Belgen hadden in 2014 een tweede job. Tien jaar geleden, in 2004, waren er dat 156.528. Dat blijkt uit de gegevens die Belga vandaag aan de Algemene Dienst Directie Statistiek van de federale overheidsdienst Economie vroeg.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Roebel dit jaar sterkst presterende munt ten opzichte van de dollar

De Russische roebel is bezig aan een stevige comeback. De munt werd dit jaar al bijna 20 procent meer waard en bereikte vandaag de hoogste waarde ten opzichte van de dollar sinds december vorig jaar.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Pas op met nieuwe altcoins

Razend populair zijn ze. Je kunt er veilig en snel mee betalen en transacties kosten geen geld. Er komen geen banken aan te pas en het geldsysteem wordt onder de motorkap decentraal gereguleerd. Eenmaal op je rekening, altijd op je rekening, totdat je ze zelf weer uitgeeft. Geen meterslange algemene voorwaarden met allerlei kopers en verkopersbeschermingen wat dit betaalmiddel fraudegevoelig zou kunnen maken. Of toch niet? Lees verder…

Bron: Goudstandaard.com
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

GFMS: Beleggers kochten minder goud in 2014

Beleggers hebben vorig jaar minder goud gekocht dan in 2013, zo blijkt uit cijfers van Thomson Reuters GFMS. Volgens het onderzoeksbureau hebben de sterke dollar en de voornemens van de Amerikaanse centrale bank om de rente te verhogen een drukkend effect gehad op de goudprijs en de vraag naar het edelmetaal.