EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14641 tot 14645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Fitch verlaagt kredietoordeel Griekenland

De kans dat Griekenland de komende maanden niet aan zijn verplichtingen aan schuldeisers kan voldoen, is aanzienlijk toegenomen. Ook de kans dat private investeerders naar hun geld kunnen fluiten is groot, schrijft kredietbeoordelaar Fitch dinsdag in een rapport. Het kredietoordeel gaat omlaag van CCC naar CC.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Griekenland begonnen aan tocht door woestijn

Met het verlopen van het steunprogramma van de eurolanden raken de Grieken steeds verder op onbekend terrein. De Griekse overheid moet ondanks een nagenoeg lege schatkist en een ongewisse economische toekomst financieel op eigen benen zien te staan. Waar dit toe leidt en waar de uitgang uit de chaos kan worden gevonden, is voorlopig onduidelijk.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Amerikanen willen handelsverdrag Europa rond hebben vóór Obama vertrekt

TPP, TTIP, ITA, EGA en TISA. Het zijn de handelsverdragen die Amerika rond willen hebben nog vóór Obama het Oval Office ontruimt. Werkt Europa mee?

TPP, TTIP, ITA, EGA en TISA. Het zijn de handelsverdragen die Amerika rond willen hebben nog vóór Obama het Oval Office ontruimt. Werkt Europa mee?

Dick Froman heeft heel wat op zijn bord. Froman, binnen het Witte Huis verantwoordelijk voor buitenlandse handel, is vastbesloten een hele rits handelsverdragen voor elkaar te boksen voordat zijn baas Obama het Witte Huis verlaat, schrijft Politico. De tijd dringt: Obama heeft nog 18 maanden van zijn ambtstermijn te gaan.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Instemmen met nieuw steunprogramma Griekenland praktisch onmogelijk

Het steunprogramma voor Griekenland is om middernacht afgelopen. Minister en eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem was daar bij het ingaan van de Tweede Kamer voor een debat dinsdagavond al helder over.

Hij had kort telefonisch overleg met de ministers van Financiën van de eurolanden (de Eurogroep) dinsdagavond over het jongste verzoek van de Grieken.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Eurolanden zeggen ‘nee’ tegen Grieks verzoek om derde steunpakket

De eurolanden hebben het verzoek van Griekenland voor een derde steunpakket en een herstructurering van de schulden afgewezen. Dinsdagavond vergaderden de ministers van Financiën van de eurolanden (de eurogroep) telefonisch met elkaar.

Ook een verlenging van het nog tot middernacht lopende programma is niet meer mogelijk, lieten meerdere ministers na afloop van het gesprek via Twitter weten.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs