Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 14656 tot 14660
Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 25 maart 2015

Het zit vol – oliecrash in de maak

De OPEC heeft zijn doelstelling al bereikt.

Na de inzakkende olieprijzen tengevolge van de aanhoudende hoge productie, werd er massaal olie opgeslagen door grote afnemers.

China en de Verenigde Staten waren natuurlijk koplopers. Zij lusten die goedkope olie wel, waar ze anders het dubbel voor moesten betalen.

Bron: GoudVergelijken.nl
Geplaatst: woensdag 25 maart 2015

Goud stijgt 3,8% na dieptepunt van 2015

Goud begon 2015 sterk. De prijs liep ruim $100 op tot $1300 per troy ounce. De weken erna daalde de goudprijs nog harder en zakte in totaal $150. Het dieptepunt van 2015 lag op $1150 en dit niveau werd vorige bereikt.

[...]

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 25 maart 2015

Het is 2016 en het nieuws beperkt zich voornamelijk tot de onderwerpen 'die goed scoren op Facebook'

Facebook voert onderhandelingen met een aantal mediabedrijven om te kijken of een overeenkomst kan worden gesloten waarbij de artikels die deze bedrijven aanleveren in hun totaliteit op Facebook kunnen worden gelezen. Lezers zouden dus niet meer moeten doorklikken naar de website waar het originele artikel staat. Dat lijkt vrij logisch, want Facebook is nu de -op Google na - grootste contentleverancier ter wereld, die dagelijks 1,4 miljard mensen bereikt. De meeste mensen halen hun dagelijks nieuws nu al uit hun Facebook-newsfeed, die door Zuckerberg en co zorgvuldig wordt gemanipuleerd om hem ‘zo interessant mogelijk’ te maken.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 25 maart 2015

26/02/2015: De dag dat het internet begon te sterven

Net Neutrality wil zeggen dat de Amerikaanse overheid invloed kan gaan uitoefenen op wat er op het internet verschijnt. Net als bij kranten en televisie kan de overheid nu ook invloed gaan uitoefenen op de inhoud van de informatie, aldus Mike Maloney. Dit zal niet van de ene op de andere dag gaan, maar Maloney voorspelt dat er ergens in de toekomst een soort van 9/11 event zal plaatsvinden op het internet – een grote gebeurtenis met een immense impact op de samenleving. Daarna zal de overheid zich ‘verplicht’ voelen om maatregelen te nemen om de burgers ‘te beschermen’.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 25 maart 2015

‘Verbod voor Griekse banken om méér te beleggen in Griekse staatsobligaties’

De Europese Centrale Bank heeft Griekse banken verboden nog meer geld te stoppen in Griekse staatsobligaties. Dat verhoogt de druk op de Griekse regering om mee te werken met zijn internationale schuldeisers.

Dat meldde onder meer zakenkrant The Wall Street Journal dinsdagavond, op basis van goed geïnformeerde bronnen.