Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 14666 tot 14670
Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

4% rente op spaarrekening? Deze bank belooft het

De Maltese onlinespaarbank Nemea strijkt neer in België. De prijsbreker zet met een stuntrente van 4 procent op zijn termijnrekening de jacht in op de Belgische spaarder. "Binnen drie jaar mikken we hier op 40.000 klanten", klinkt het in De Tijd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Huizenmarkt gaat crashen en cash wordt verboden

Paul Buitink sprak met Eric Mecking en Elmer Hogervorst, schrijvers van het boek “Deflatie in aantocht”. Eric en Elmer verwachten veel deflatie de komende jaren met grote gevolgen voor de wereldeconomie en de individuele burger, zoals het verdere instorten van de huizenmarkt en een crash op de beurs. Zij baseren zich op Kondratieff golven. Hun advies is dan ook geen huis te kopen, af te lossen, goud kopen en meer. Ook verwachten ze dat cash wordt afgeschaft. Bekijk hieronder het fascinerende interview.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Ja hoor, Griekenland heeft haar schuld terugbetaald

“Doet ie het of doet ie het niet”, dat was de vraag der vragen op donderdag. Een vraag van vierhonderdvijftig miljoen om precies te zijn. Wel, regeringsleider Alexis Tsipras heeft inderdaad keurig zijn lening aan het Internationaal Monetair Fonds afgelost.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Crisistips voor beginners: zo spaar je snel een pak geld uit

Of je nu voor een huis, een handtas of je pensioen aan het sparen bent, niemand doet het écht graag. Het is gewoon veel leuker om je centen uit te geven wanneer je wilt. Gelukkig zijn er veel kleine zaken die je gemakkelijk kunt veranderen en waardoor je een hoop geld uitspaart.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 10 april 2015

Warren Buffett: Volatiliteit is niet hetzelfde als risico

In zijn meest recente jaarlijkse brief aan aandeelhouders schreef Warren Buffett, CEO van Berkshire Hathaway, over het verschil tussen volatiliteit en risico en hoe zoveel beleggers deze 2 door elkaar halen en als gevolg daarvan een dief zijn van hun eigen portemonnee.

Volgens Warren Buffet is het hoe dan ook bijna zeker dat dit ook voor de komende 50 jaar weer opgaat: