EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
70
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14681 tot 14685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Staatsgreep, Chinezen of drachme: 5 scenarios voor het Griekse drama

Grijpen de Griekse generaals in? Krijgt Poetin voet aan de grond in Athene? Richten speculanten zich straks op Portugal en Spanje? Of deinzen de EU-leiders terug voor de onvoorspelbare gevolgen en werpen ze de Grieken alsnog een reddingsboei toe? Vijf scenario’s voor de climax van het Griekse drama.

[...]

Lees verder op Faillissementsdossier.nl
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Voor 18 miljard euro contracten in nasleep van koninklijke missie naar China

In de marge van het gesprek tussen premier Charles Michel en zijn Chinese ambtgenoot Li Keqiang werden vandaag voor 18 miljard euro contracten en overeenkomsten getekend tussen Belgische en Chinese bedrijven. Een deel daarvan is het gevolg van de koninklijke missie naar China.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Tsipras vraagt eurolanden toch nog om meer tijd

Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker reageert op de Griekse crisis tijdens een persconferentie. Hij zegt dat hij zich verraden voelt door de Grieken, en spreekt over egoïsme en tactische spelletjes.

Europees Commissievoorzitter Jean-Claude Juncker reageert op de Griekse crisis tijdens een persconferentie. Hij zegt dat hij zich verraden voelt door de Grieken, en spreekt over egoïsme en tactische spelletjes.

"Ik ben zeer aangedaan en triest over het spektakel van afgelopen zaterdag", zegt Juncker, "Het Europees geweten heeft harde klappen gekregen in één nacht tijd. De goede wil is vervlogen."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

De wereld staat machteloos tegen de volgende crisis

De Bank for International Settlements (BIS) waarschuwt dat centrale banken machteloos staan in de volgende wereldwijde financiële crisis, omdat ze al hun kruit reeds verschoten hebben in het bestrijden van de laatste crisis.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 29 juni 2015

Splits de euro, red het continent!

Er is een eigenaardige redenatie aan de gang bij de eurofiele medemensen, en dat zijn in België quasi alle politici. Ook Jean Claude Juncker en Angela Merkel passen echter dezelfde logica toe, en dat is zorgelijk. We hebben het hier over de wanstaltige bewering dat ‘het einde van de euro, ook het einde van de Europese Unie’ betekent.

Om te beginnen even de zaken op een rijtje: De uitstap van Griekenland uit de muntunie betekent niet het einde van de euro, en het einde van de euro zal op zich niet het einde van de EU betekenen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs