Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 14691 tot 14695
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 23 maart 2015

Draghi’s bazooka: allemaal verliezers, één winnaar

De QE van de Europese Centrale Bank treft ons allemaal. De euro dook zoals verwacht onder de introductiewaarde en de rente klokt af op een historisch dieptepunt.

Kopzorgen voor de goede leerlingen van de klas, hoogdagen voor schuldenaars, die hun schulden makkelijk kunnen monetarizeren.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 23 maart 2015

Bitcoin is opnieuw een stukje professioneler geworden

Het was lastig om 2014 door te komen zonder te horen over een bitcoinbedrijf dat failliet ging. Toch lijkt de markt voor Bitcoin nu een stuk professioneler te zijn geworden.

Een Duits bedrijf heeft een platform gelanceerd waar gebruikers van de Bitcoin hun transacties van meerdere bitcoinwallets kunnen volgen op 1 plek, wat gebruikers van de digitale valuta kan helpen bij het doen van de belastingaangiftes.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 23 maart 2015

Column Kees de Kort | Goed is een ander verhaal

Een hele reeks cijfers geeft aan dat het íetsje beter gaat in Nederland. Dat vindt ook BNR’s macro-econoom Kees de Kort. “Dat is al een paar maanden aan de gang. Het aantal plusjes neemt wat toe, het aantal minnetjes neemt wat af.”

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 23 maart 2015

Hoogste exportgroei in vijf jaar

De Nederlandse export groeit dit jaar naar verwachting met 4,5 procent. Dat is de hoogste groei in vijf jaar tijd.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 23 maart 2015

Column Kees de Kort | De FED zegt het nu ook: beleggers zijn lui geworden

De tweede man van de FED en een Chinese toezichthouder hebben zich uitgesproken: het gat tussen de reële en de financiële markt wordt nu wel erg groot. BNR's macro-econoom Kees de Kort geeft commentaar.