EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14696 tot 14700 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2015

Arbeidskost in Belgiƫ sterkst gedaald van alle OESO-landen

De effecten van de loonmatiging in ons land beginnen zich duidelijk af te tekenen. Cijfers van de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) tonen aan dat de arbeidskost per eenheid product in de eerste drie maanden van 2015 in Belgiƫ met 1,1 procent is gedaald tegenover het vorige kwartaal: de sterkste daling van alle OESO-landen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2015

Obligatiemarkten geloven (nog) niet in een Grexit

De spanningen op de financiële markten lopen al weer enkele maanden geleidelijk op. Alles draait om de vraag of een Grexit en daarmee een default onvermijdelijk is. Die spanningen hebben geresulteerd in lagere koersen voor Grieks schuldpapier. Maar is de daling voldoende om te kunnen claimen, dat ze in gebreke blijven? 

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2015

Rusland kocht in mei 100.000 troy ounce goud

De centrale bank van Rusland heeft in de maand mei 100.000 troy ounce goud aan haar reserves toegevoegd, zo blijkt uit nieuwe cijfers die onlangs gepubliceerd werden. De totale goudvoorraad groeide met deze aankoop naar een totaal van 40,2 miljoen troy ounce, omgerekend ongeveer 1.250 metrische ton. Met deze uitbreiding verstevigt Rusland haar zesde positie van landen met de grootste goudreserves.

Lees verder op Hollandgold
Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2015

Grieks parlement wil akkoord met geldschieters niet zomaar goedkeuren

Als de Griekse regering deze week een akkoord vindt met haar kredietverleners en met de eurogroep, dan wacht haar nog een hele klus om dat akkoord door het Griekse parlement te krijgen. Dat blijkt uit verklaringen van enkele parlementsleden van de meerderheid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 23 juni 2015

Column Kees de Kort | Veel cash op tafel

Het wordt wellicht lastig het voorstel dat de Grieken aan hun schuldeisers hebben voorgelegd door het Griekse parlement te krijgen.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs