Nieuws / Artikelen met het woord

57628 artikelen gevonden. Artikel 14696 tot 14700
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 8 april 2015

De 3 factoren die de Amerikaanse dominantie op de wereldmarkten bedreigen

Het teleurstellende jobsrapport van vorige week (126.000 nieuwe jobs vs. de verwachte 245.000) heeft het debat omtrent de robuustheid van de Amerikaanse economie nieuw leven ingeblazen. Sommige analisten zien in de cijfers een tijdelijke groeivertraging die vooral te wijten is aan het barre winterweer in de noordelijke staten; anderen denken dat de cijfers het begin van een werkelijke groeivertraging aankondigen omdat de fundamenten nog steeds niet gezond zijn.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 8 april 2015

Het verschil tussen Steve Jobs en Bill Gates... volgens de Microsoftoprichter zelf

In het boek Becoming Steve Jobs: The Evolution of a Reckless Upstart into a Visionary van de auteurs Brent Schlender en Rick Tetzeli geeft Microsoftstichter Bill Gates aan wat voor hem het grootste verschil is tussen wijlen de Applestichter en hemzelf:

[...]

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 8 april 2015

Bitcoin Foundation is failliet

De Bitcoin Foundation, een organisatie die de ontwikkeling van de bitcoin wil promoten, is ‘effectief bankroet’ en heeft de meeste van zijn personeelsleden ontslagen. Dat schrijft de Belgische bitcoinmiljonair Olivier Janssens in een blogpost op het forum van de Foundation.

‘Er is zo goed als geen geld meer en we hebben 90% van het personeel moeten ontslaan. Enkele medewerkers zullen als vrijwillger aanblijven.'

Bron: Elsevier.nl
Geplaatst: woensdag 8 april 2015

EU bekijkt ontmoeting tussen Tsipras en Poetin met argusogen

Het was al enige tijd bekend, maar deze dagen is het dan zover: de Griekse premier Alexis Tsipras is in Rusland voor een tweedaags bezoek, waarbij onder meer een ontmoeting met de Russische president Vladimir Poetin op de agenda staat. ‘Brussel’ kijkt bezorgd toe: gaan de Grieken de banden (verder) aanhalen met Moskou?

[...]

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 8 april 2015

Saudische olieproductie bereikt nieuw record

Saudi-Arabië heeft zijn olieproductie vorige maand opgevoerd tot een nieuw recordniveau.

De grootste olieproducent van het Midden-Oosten ziet de vraag naar olie aantrekken en denkt dat de prijs op korte termijn weer gaat stijgen.