EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1471 tot 1475
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Negatief nieuws cryptovaluta duwt beleggers richting goud

Mark Mobius laat zijn licht schijnen over de huidige ontwikkelingen op de markt van de cryptovaluta en hij is er niet bepaald positief over. Mobius, die voorzitter is van Templeton Emerging Markets Groups, vreest voor een te harde groei van deze virtuele munten waardoor overheden maatregelen kunnen nemen om de handel in cryptovaluta tegen te werken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Japan bereidt evacuatie landgenoten uit Zuid-Korea voor

De Japanse regering bekijkt hoe het landgenoten uit Zuid-Korea kan evacueren mocht het straks tot een oorlog in de regio komen. Dat meldt de Nikkei Asian Review. Mochten de luchthavens in Zuid-Korea worden gesloten dan is de beste optie voor Japanse burgers om via de haven van Busan, in het zuidoosten van Zuid-Korea, huiswaarts te keren. Japan voert momenteel gesprekken met de Amerikaanse militaire diensten in Zuid-Korea om zich van de nodige hulp te verzekeren om geëvacueerden van Seoul tot in Busan te brengen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

Azië is niet langer het continent van de hoop: “Kim Jong-un is aan de winnende hand”

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un is aan de winnende hand in zijn conflict met de Verenigde Staten en de Amerikaanse bondgenoten in de regio. Hij is er in geslaagd de stabiliteit in Azië te verstoren. Dat zegt Ian Bremmer, de voorzitter en stichter van de Eurasia Group.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

China keihard op de rem in cryptoland

Er lijkt een eind in zicht voor de wildgroei aan cryptovaluta’s. Er wordt door China flink op de rem getrapt. De tweede economie van de wereld heeft een verbod opgelegd voor ICO’s, oftewel “Initial Coin Offerings”. Dit zijn IPO’s (Initial Public Offering) voor digitale munten waar tokens worden gedistribueerd in plaats van aandelen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 september 2017

China komt met strengere regels rondom handel in digitale valuta's

China zet een nieuwe stap bij het reguleren van de handel in digitale valuta's, zoals de bitcoin. De Chinese centrale bank heeft bepaald dat een zogenoemde 'initial coin offering' (ICO) illegaal is.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs