EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14701 tot 14705 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

BofAML: Deze valuta kan 10% dalen

De renminbi, een van ’s werelds meest gecontroleerde valuta, zal waarschijnlijk een significante daling ervaren. Ten minste, als men uitgaan van Beijing dat naar verwachting terugkomt van zijn traditionele interveniërende standpunt.

‘We kijken aan tegen een daling van 5 tot 10 procent in het komende jaar, hoewel de munt in de komende maanden nog stabiel kan blijven’, zei Adarsh Sinha, head of Asia Pacifiv G10 FX strategy bij Bank of America Merrill Lynch (BofAML) Global Research, tegenover Cnbc.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Tsipras: "We hebben best mogelijke bereikt"

De Griekse premier Alexis Tsipras heeft naar eigen zeggen op de top van de eurogroep het beste bereikt wat voor zijn land mogelijk is. "We hebben een rechtvaardige strijd geleverd", zei hij na de top in Brussel. "We staan nu voor zware beslissingen."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Twitter reageert vernietigend op Grieks schuldenakkoord

Via de trending hashtag #ThisIsACoup geven mensen massaal kritiek op de snoeiharde eisen van de internationale schuldeisers. Vooral Duitsland moet het ontgelden, inclusief verwijzingen naar de Tweede Wereldoorlog en de nazi's.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Outlook voor wereldwijde groei iets versoberd

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) heeft zijn voorspelling voor de wereldwijde groei voor dit jaar verlaagt. Daarbij benadrukte het IMF het eerste kwartaal in de Verenigde Staten en waarschuwde het voor turbulentie in de financiële markten dankzij China en de Griekse donkere wolken die boven de markt hangen.

De wereldwijde economie zal in 2015 met 3,3 procent groeien, minder dan de 3,5 procent die in april verwacht werd en tevens minder dan de 3,4 procent groei van vorig jaar, zo zei het Internationaal Monetair Fonds in een revisie van zijn World Economic Outlook dat vorige week werd uitgegeven. De groeiverwachting voor volgend jaar blijft echter ongewijzigd staan op 3,8 procent.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 13 juli 2015

Wat gebeurt er nu met Griekse banken? ECB overlegt

De Europese Centrale Bank (ECB) neemt waarschijnlijk maandag een nieuw besluit over de noodsteun voor de Griekse banken.

De Europese Centrale Bank (ECB) neemt waarschijnlijk maandag een nieuw besluit over de noodsteun voor de Griekse banken.

Daarbij wordt rekening gehouden met het akkoord dat de eurolanden maandagochtend in Brussel met de Grieken sloten over nieuwe financiële steun, inclusief geld om de banken te versterken.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs