Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 14716 tot 14720
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

2 miljoen verdienen in een half uur? Deze belegger deed het

In een extreem goed getimede trade, wist een handelaar eind vorige maand in slechts 28 minuten meer dan 2 miljoen dollar te verdienen op de beleggingsmarkt. Daarbij zette hij in op wat een van de grootste techdeals in jaren zou kunnen worden.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

Groei eurozone op hoogste niveau in bijna vier jaar

De activiteit in de priv├ęsector in de eurozone is in maart opvallend versneld, tot het hoogste niveau in bijna vier jaar. Dat zegt het onderzoeksbureau Markit. Zijn PMI-index steeg tot 54 punten, tegen 53 in februari. Elke score boven 50 wijst op een groei van de economie.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

AEX sluit voor het eerst sinds 2008 boven 500 punten, TNT schiet omhoog

Europese beleggers zijn met een uitstekend humeur uit het lange paasweekeinde gestapt. De beursgraadmeters zetten eensgezind een flinke stap vooruit. In Amsterdam was pakketbezorger TNT de absolute uitblinker, na een overnamebod van de Amerikaanse branchegenoot FedEx.

Bron: DWN
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

TTIP en sancties moeten Chinees AIIB dwarsliggen

De Duitse industrie is het helemaal zat. Zij zijn namelijk degene die enorm moeten lijden onder een conflict tussen Rusland en het NAVO blok. Achter de schermen laten honderden bedrijven zich negatief uit over de ontwikkelingen met betrekking tot het conflict dat heeft geleidt tot sancties.

[...]

Enkel het Duitse bedrijfsleven heeft in 2014 hierdoor voor miljarden euro's verliezen moeten lijden en volgens schattingen zullen deze verliezen in 2015 zelfs nog veel groter zijn.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

ECB kocht in maand tijd al voor 52,5 miljard euro staatsobligaties op

In de eerste maand van haar grote opkoopprogramma van schuldpapier heeft de Europese Centrale Bank (ECB) zoals gepland miljarden in de markten gepompt. Tot 3 april lag het opkoopvolume van staatsobligaties op in totaal 52,52 miljard euro, zo maakte de ECB vandaag in Frankfurt bekend. Het programma loopt sinds 9 maart.