EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14736 tot 14740 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015

"Trojka positief over besparingsplan Grieken"

Het voorstel dat de Griekse regeringsleider Alexis Tsipras donderdagavond had overgemaakt, is "positief" onthaald door de Europese Commissie, de Europese Centrale Bank (ECB) en het Internationaal Monetair Fonds (IMF). De kredietverstrekkers zien het plan "als een basis voor onderhandelingen" voor een derde steunpakket ter waarde van 74 miljard euro, zo heeft het Franse persbureau AFP in Europese kringen vernomen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 11 juli 2015

Griekse commissie Financiën geeft groen licht voor hervormingsvoorstellen

De commissie Financiën van het Griekse parlement heeft de besparings- en hervormingsvoorstellen van de regering vrijdag goedgekeurd. De plenaire vergadering zal nog 's avonds laat de voorstellen bespreken die premier Alexis Tsipras (Syriza) aan de internationale geldschieters overgemaakt heeft. De stemming wordt zaterdag in de vroege ochtend verwacht. In de commissie werd zonder stemming een meerderheid vastgesteld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 10 juli 2015

IMF is somber over de wereldeconomie

Aan het begin van het jaar wist het Internationale Monetaire Fonds iedereen nog hoop in te praten door te vertellen dat de groei van de wereldeconomie dit jaar na alle waarschijnlijkheid zal gaan uitkomen op 3,5 procent. Toch is het IMF daar recent op terug gekomen. Volgens de beleidsmakers binnen het Internationale Monetaire Fonds zou de wereldeconomie dit jaar nu slechts met 3,3 procent gaan groeien.

Uiteraard is dit bericht op zich niet heel erg schokkend. We hebben immers te maken met een daling van slechts 0,2 procent. Toch is het Internationale Monetaire Fonds duidelijk somberder geworden over de huidige wereldeconomie. Het IMF ziet namelijk grote bedreigingen ontstaan in de zogenoemde BRIC landen. Deze BRIC landen presteren namelijk onder de maat en dat zou in de nabije toekomst wel eens gevolgen kunnen gaan hebben voor de gehele wereldeconomie.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 juli 2015

IMF: “Griekse depressie niet onze schuld”

Olivier Blanchard, hoofd research bij het IMF, deed vandaag in een blog van zich spreken. Na het mede door het IMF opgelegde beleid kromp de Griekse economie sinds 2010 met 25%.

Olivier Blanchard, hoofd research bij het IMF, deed vandaag in een blog van zich spreken. Na het mede door het IMF opgelegde beleid kromp de Griekse economie sinds 2010 met 25%.

Maar Blanchard verweert zich nu tegen alle kritiek: zonder deze maatregelen zou Griekenland er nog slechter voor hebben gestaan, aldus de topeconoom. Hij gaat in op vier veelgehoorde kritieken:

Wat moet er nu gebeuren volgens Blanchard? Hij denkt dat een overeenkomst nog mogelijk is. Het zal vooral een politieke keuze zijn: Griekenland tegemoet komen betekent voor de andere landen meer geld ophoesten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 10 juli 2015

Fed-voorzitter: zorgen arbeidsmarkt blijven

De rente in de Verenigde Staten gaat waarschijnlijk nog dit jaar omhoog, maar de ontwikkelingen op de arbeidsmarkt blijven een punt van zorg. Dat heeft voorzitter Janet Yellen van de Amerikaanse koepel van centrale banken, de Federal Reserve, vrijdag gezegd in een toespraak.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs