Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 14736 tot 14740
Bron: vrijetribune.nl
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

Troepenverschuivingen in nieuwe zakken

Het is bekend dat zich grootschalige troepenverschuivingen over het Europees continent bewegen. Reden is de dreiging die men Rusland aanrekent en dus moeten er in het Oosten overal extra legers worden gestationeerd. En kan er als een geluk bij een ongeluk, weer het nodige legermateriaal worden aangeschaft, want het blijft het zaak dat er constant moet worden vernieuwd en natuurlijk wel belangrijk dat men dit bij het juiste bedrijf aanschaft.

[...]

Bron: dewereldmorgen.be
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

België voorziet bombardementen met kernwapens

Liggen er Amerikaanse kernbommen op Kleine Brogel? Het is een onderwerp waar Belgische politici al decennia lang omheen dansen. Met de net gelekte visienota van de legerstaf kunnen zelfs de grootste non-believers er niet langer omheen: ze zijn er. Meer nog: ze zullen de keuze voor de vervanging van de gevechtsvliegtuigen mee bepalen. Nog een extra reden om tegen de vervanging van de gevechtsvliegtuigen te protesteren.

[...]

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

Amerikaanse voorraden drukken olieprijzen

De olieprijzen gaan dinsdag in dalende lijn. Een prognose van de Amerikaanse investeringsbank Goldman Sachs over de verdere evolutie van de Amerikaanse oliereserves zorgt voor verkoopsdruk, zo luidt het bij de handelaars.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

Iraanse grootmacht klaar om leidende positie op te nemen in Midden-Oosten

Indien de technische details in de Iraanse gesprekken op een positieve manier beëindigd kunnen worden zal de olie terug volop beginnen stromen richting de Westerse economieën. Hierbij zullen de Mullahs hun oude economische kracht terug vinden en zich ontpoppen tot de grootmacht in het Midden-Oosten.

In de haven van Bandar Abbas liggen reeds een vloot olietankers volgeladen, klaar om uit te varen bij akkoord. Geen kleine exemplaren met tankers van 270 meter en langer, klaar voor het grotere werk.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 7 april 2015

700 spaarders opgelicht voor 250 miljoen

Meer dan 700 Belgische spaarders zijn samen voor ruim 250 miljoen euro opgelicht. Ze investeerden hun spaargeld in een levensverzekering in de hoop op een fraai rendement, maar zagen nooit een cent. Het onderzoek loopt, maar de frauduleuze praktijken gaan intussen gewoon door.