EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14741 tot 14745 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

Franse premier ziet reële kans op Grexit

Als de Grieken bij hun referendum volgende week de voorwaarden voor verdere noodsteun verwerpen, dan bestaat er een reële kans dat Griekenland de eurozone verlaat.

Als de Grieken bij hun referendum volgende week de voorwaarden voor verdere noodsteun verwerpen, dan bestaat er een reële kans dat Griekenland de eurozone verlaat.

Volgens Valls heeft de Griekse regering het recht om de vraag over verdere noodsteun aan de bevolking voor te leggen. Maar die moet dan wel helder voor ogen hebben waar de keuze om draait, zei hij. “Het is duidelijk dat bij een negatief antwoord de exit uit de eurozone een reëel risico is.”

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

'Griekenland is zaterdag de facto uit de eurozone gezet'

De ministers van Financiën van de eurozone hebben zaterdag de vraag van Griekenland om het noodhulpprogramma met twee weken te verlengen naast zich neer gelegd. Deze extensie zou de Griekse overheid ruimte hebben moeten geven om het vrijdag door premier Tsipras aangekondigde referendum te organiseren. In dat referendum mogen de Grieken zoch dan uitspreken of ze al dan niet de door Europa opgelegde nieuwe voorwaarden aanvaarden.

De verklaring van de europgroep kort nadat die amper een uur samen had gezeten liet aan duidelijkheid weinig te wensen over.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

Over vijf jaar telt Aziatische middenklasse twee miljard consumenten

Over een periode van acht jaar zal de Aziatische middenklasse in omvang zijn verdubbeld. Dat is gebleken uit een rapport van consulent Nielsen. Opgemerkt wordt dat de Aziatische middenklasse tegen het einde van dit decennium bijna twee miljard personen zal omvatten. Dat betekent een groei met bijna driekwart miljard nieuwe consumenten tegenover drie jaar geleden.

Daarmee wordt voor de marketeers in Azië een belangrijke nieuwe groep consumenten gecreëerd. In een aantal andere regio’s van de wereld gaat de vorming van de middenklasse volgens een aantal bedrijven echter trager dan algemeen werd verwacht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

Wat betekent het Griekse referendum voor Griekenland en de eurozone?

Wat betekent het Griekse referendum voor Griekenland en de eurozone? 'Veel positiefs zal hier niet uit voortkomen,' aldus Raoul Ruparel van de denktank Open Europe. Wat ook de uitslag er van moge zijn, kapitaalcontroles en een korte tot middellange sluiting van de Griekse banken lijken nu onvermijdelijk.

Zelfs indien het referendum een positief resultaat geeft, zal er onzekerheid blijven. Het is evenmin duidelijk of de eerder deze week voorgestelde overeenkomst tussen Griekenland en zijn schuldeisers vandaag nog op tafel ligt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 28 juni 2015

"Europese Centrale Bank staakt steun aan Grieken"

De Europese Centrale Bank (ECB) maakt vandaag naar verwachting een einde aan de noodsteun voor Griekse banken. Dat stelde de Britse omroep BBC vanochtend op basis van een ingewijde. Het ECB-bestuur neemt naar verwachting later op de dag een besluit over de steun aan Griekse banken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs