EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
29
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14746 tot 14750
Geplaatst op: maandag 18 mei 2015

Veel geld verdienen – Hoe geraak je bij die best 1 %?

Management consultants, investeringsbanken en grote advocatenbureaus zijn de beste werkgevers om snel rijk te worden, om snel bij de top 1 % verdiener te geraken. Deze bedrijven rekruteren zelfs al op de schoolbanken en goochelen met 6-voudige salariscijfers.

De vraag is nu, hoe geraak je door de selectie van deze bedrijven, hoe verhoog je de kans om aangenomen te worden en zo een rijkelijk salaris op te strijken. Lauren Rivera van Northwestern University’s Kellogg School of Management deed er 10 jaar onderzoek naar.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 mei 2015

GFMS: Groot tekort aan platina in 2014

Door omvangrijke stakingen in de platinamijnen van Zuid-Afrika kwam er vorig jaar veel minder platina op de markt, zo schrijft Thomson Reuters GFMS in haar Platinum & Palladium Survey 2014. Tegelijkertijd steeg de vraag naar platina, waardoor er onderaan de streep een tekort was van ongeveer een miljoen troy ounce. Dat is het grootste tekort op de platinamarkt sinds jaren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 18 mei 2015

Market Update (18 mei 2015)

Topeconomen pleiten voor afschaffing van contant geld, Griekenland hoopt er eind deze week uit te zijn met haar schuldeisers en ECB is tevreden over resultaten stimuleringsprogramma. Verder in het nieuws: China sluit deals met Verenigde Arabische Emiraten voor olie, Iran hervat export olie naar Europa en Brazilië wil economische banden met China versterken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 18 mei 2015

“Kans op eerste renteverhoging in september weer groter”

Dankzij het sterke banencijfer over april, behoort een renteverhoging van de Federal Reserve in september, nog altijd tot de mogelijkheden. Daarnaast snoert het beleggers die denken dat een renteverhoging dit jaar niet meer plaats zal vinden ook de mond.

‘De arbeidsmarkt in de Verenigde Staten blijft zich verbeteren’, zei Roberto Perli, voormalig lid van de Fed en momenteel partner bij Cornerstone Macro in Washington. Beleidsmakers dachten dat ‘september het basisscenario was voor een eerste renteverhoging en dat is nog altijd het geval’, vertelde Perli.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 18 mei 2015

Contant geld afschaffen?

Als het van een aantal topeconomen afhangt, gaan we binnenkort niet meer kunnen betalen met contant geld. Volgens hen zou de economie veel beter af zijn, moesten we alleen nog maar betalen met onze bankkaarten.

Verschillende topeconomen hebben afgelopen weekend hun mening geventileerd over het gebruik van cash geld in onze samenleving. Een onderwerp dat al eerder werd besproken, maar nu wordt de discussie nieuw leven ingeblazen.

Lees verder op Beurs.com

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs