EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14771 tot 14775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Grieken versus schuldeisers, ronde zoveel: dit gaat er vandaag gebeuren

Het overleg tussen de Griekse premier Alexis Tsipras en de belangrijkste geldschieters over een oplossing voor de Griekse schuldencrisis is woensdagnacht afgebroken. Donderdagochtend wordt verder gepraat, aldus een ingewijde.

Bij de onderhandelingen in Brussel zaten woensdagavond laat behalve Tsipras ook de voorzitter van de Europese Commissie, Jean-Claude Juncker, president Mario Draghi van de Europese Centrale Bank, de baas van het Internationaal Monetair Fonds Christine Lagarde en eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem aan tafel. Onduidelijk is of er vorderingen zijn gemaakt, en zo ja welke.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Deze website is meer waard dan het grootste bedrijf ter wereld

Sinds de beursgang drie jaar geleden is de koers van Facebook fors gestegen. Zoveel zelfs dat het nu een grotere marktkapitalisatie heeft dan Walmart, ā€˜s werelds grootste retailer.

Enkel over de voorbije 12 maanden zijn de aandelen van Facebook al met 35% gestegen, terwijl die van Walmart ter plaatse bleven trappelen. Dat heeft er nu voor gezorgd dat Facebook $246,6 miljard waard is: 12,9 miljard dollar meer dan Walmart.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Japanners blijven maagd, en dat schaadt de economie

Japan vergrijst in hoog tempo, en onderzoek wijst uit dat Japanners steeds minder puf hebben in seks en relaties. Dat voorspelt weinig goeds voor de economie.

Japan vergrijst in hoog tempo, en onderzoek wijst uit dat Japanners steeds minder puf hebben in seks en relaties. Dat voorspelt weinig goeds voor de economie.

Volgens een onderzoek van de Japanse overheid dat deze week werd gepubliceerd, is 40 procent van de Japanse twintigers en dertigers alleenstaand, en vinden ze dat ze geen partner nodig hebben. Vele Japanners van deze leeftijd noemen relaties ā€œhinderlijkā€, schrijft CNN. Eerder onderzoek uit 2010 stelde zelfs dat Ć©Ć©n op de vier ongetrouwde Japanse mannen tussen de dertig en veertig maagd is. Het percentage voor vrouwen lag iets lager.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

Topoverleg tussen Tsipras en kopstukken geldschieters moet doorbraak forceren

Een akkoord tussen Griekenland en zijn geldschieters is er nog niet. Overleg om een oplossing te vinden voor de financiƫle situatie in het land gaat op het hoogste politieke niveau verder.

De vergadering van de ministers van Financiƫn van de eurolanden (de eurogroep) is geschorst tot donderdagmiddag 13.00 uur, maakte eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem bekend.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 25 juni 2015

ā€˜Eurogroep zal snel uitgepraat zijn, want Grieken blijven dwarsliggenā€™

De extra vergadering tussen de ministers van Financiƫn van de eurolanden (eurogroep) over de aanpak van de Griekse financiƫle situatie zal woensdagavond niet lang duren. Dat stellen bronnen in Brussel. Vooroverleg op het hoogste politieke niveau heeft niet tot een doorbraak geleid. Naar verluidt zijn het met name de Grieken die dwars liggen.

Athene had maandag nieuwe voorstellen ingediend, die de afgelopen dagen door de experts van de geldschieters zijn getoetst en doorberekend. Woensdagmiddag was er overleg in Brussel tussen de Griekse premier Alexis Tsipras, voorzitter Jean-Claude Juncker van de Europese Commissie, president Mario Draghi van de Europese Centrale Bank, de baas van het Internationaal Monetair Fonds Christine Lagarde en eurogroepvoorzitter Jeroen Dijsselbloem om tot een oplossing te komen. Die lijkt er niet te zijn.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs