EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14786 tot 14790
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

Fed’s Mester: Renteverhoging VS duurt niet lang meer

Een aantrekkende inflatie en een sterke banengroei maken dat de economie van de VS dichtbij het punt is waarop het sterk genoeg is voor hogere rentetarieven. Dat zei Loretta Mester, president van de Federal Reserve Bank of Cleveland.

‘Als ik goed zit met mijn verwachtingen voor de economische data, dan zal het niet lang meer duren voordat wij de rentes willen verhogen’, zei Mester afgelopen maandag in een interview.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

Eindelijk fiscale transparantie tussen EU en Zwitserland

Vandaag hebben de Europese Unie en Zwitserland een akkoord ondertekend over de automatische uitwisseling van bankgegevens. Daarmee komt officieel een einde aan het Zwitserse bankgeheim. Vanaf 2018 zullen Europese ingezetenen zwart geld niet meer aan het oog van de fiscus kunnen onttrekken door het te verstoppen op een bankrekening in de bergstaat.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

"Goud als 100% garantie tegen politiek risico"

Rusland voegt goud aan haar reserves toe omdat het edelmetaal volledig vrij is van wettelijke en politieke risico’s, zo verklaarde Dmitry Tulin van de Russische centrale bank tegenover Reuters. Dat is niet onbelangrijk, want ook bij de Russische centrale bank is men zich bewust van het risico dat hun financiële bezittingen op een dag geblokkeerd kunnen worden.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

Value8 tevreden over AmsterdamGold

AmsterdamGold heeft een goed eerste kwartaal achter de rug. Dat meldde grootaandeelhouder Value8 woensdag.

AmsterdamGold heeft een goed eerste kwartaal achter de rug. Dat meldde grootaandeelhouder Value8 woensdag.

De goudhandelaar boekte in de eerste drie maanden van dit jaar een omzet die een kwart hoger was dan begroot. Daarbij overtrof ook de winstmarge de verwachtingen, aldus Value8. De aandeelhouder benadrukte wel dat AmsterdamGold gevoelig blijft voor de ontwikkeling van en de fluctuaties in de goud- en zilverprijs.

[...]

Lees verder op IEX.nl
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

27 mei: Spanjes radicale plan voor de eurozone en 7 andere dingen die je moet weten

Spanje heeft een voorstel gedaan om het macro-economisch beleid in de eurozone radicaal te herzien. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs