EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14791 tot 14795 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Aantal stakingsdagen op hoogste peil in 20 jaar

Sinds 1993 lag het aantal stakingsdagen nooit zo hoog als in 2014. Dat blijkt uit cijfers van de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid. In 2014 werden maar liefst 760.297 stakingsdagen geteld.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Miljarden aan probleemleningen bij banken

De Nederlandse banken kampen nog met zo'n 55 miljard euro aan probleemleningen.

De Nederlandse banken kampen nog met zo'n 55 miljard euro aan probleemleningen.

De zes grootste banken hadden eind vorig jaar bij elkaar ruim 44 miljard euro van dit soort slechte leningen op hun balans staan.

Probleemleningen, waarbij de kans relatief groot is dat ze niet ingelost worden, moeten banken verkopen. Als ook de kredieten worden meegeteld die de banken niet meer bij hun strategie vinden passen, dan kan het bedrag volgens PWC in Nederland worden verdubbeld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

China gaat miljarden investeren in Europese infrastructuur

 Tegen het financiële leed van een 'Grexit' zal het niet opwegen, maar voor de EU is er niettemin economisch goed nieuws in de maak: China is van plan  te investeren in Europese infrastructuur. De Chinese regering gaat 'miljarden' bijdragen aan het infrastructuurfonds van 315 miljard euro dat Europese Commissie-voorzitter Juncker in november heeft aangekondigd. Dat blijkt uit een ontwerptekst die persbureau Reuters in handen heeft gekregen.

[...]

Lees verder op Volkskrant.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Rusland gekant tegen nieuwe "wapenwedloop" met VS

Rusland is gekant tegen een nieuwe "wapenwedloop" met de Verenigde Staten. Dat verklaarde de raadgever van het Kremlin, Joeri Oesjakov, na de aankondiging van president Vladimir Poetin gisteren over een heropwaardering van het Russische kernarsenaal.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

China en Rusland boeken vooruitgang in elimineren van dollar

Voor diegene die het misschien is ontgaan: China en Rusland bouwen hard aan een uitermate gezonde relatie. Russia Today wist gister te melden dat het Russische Gazprom en de Chinese oliemaatschappij CNPC er naar streven de Amerikaanse dollar volledig te elimineren in hun onderlinge handel.

In plaats daarvan zullen de bondgenoten China en Rusland hun eigen roebel en de yuan gaan gebruiken voor het afrekenen van grondstoffen. Dit gaat in ieder geval gelden voor het gas dat zal stromen door de westelijk gelegen “Altay pipeline”. Wanneer de oostelijke “Power of Siberia pipeline” in 2018 in gebruik genomen gaat worden, zal China volgens Russia Today de grootste afnemer wereldwijd worden van Russisch aardgas.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs