Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 1481 tot 1485
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Fins minister van Europese Zaken Terho wil referendum over exit uit EU

Sampho Terho, de Finse minister van Europese ZakenSport en Cultuur en kandidaat-voorzitter van de nationaal-conservatieve en eurosceptische Finse Partij (vroeger True Finns), wil dat zijn land een referendum naar Brits model organiseert over een verlengd lidmaatschap van de EU.

De Finse Partij won in 2015 ruim 17% van de stemmen en werd zo de op één na grootste partij in Finland, met 38 zetels in het parlement.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Trump blokkeert droom van globalisten: een totalitaire VN wereldregering

CO2/opwarming is NIET het gevaar, globalisten in Washington, New York, Brussel, Parijs, Berlijn en Den Haag zijn dat WEL

‘Stelletje *&!*@(&!#! Amerikanen! Hoezo willen jullie je niet aan onze global warming regels houden?!’

President Donald Trump mag de afgelopen maanden een aantal opstartfouten hebben gemaakt –wat hem in veel gevallen nauwelijks te verwijten is omdat hij ook door kopstukken van zijn eigen partij zwaar wordt tegengewerkt-, het terugtrekken uit de Klimaatakkoorden van Parijs uit 2015 is een uiterst belangrijke overwinning voor de gewone man, omdat hij daarmee een blokkade opwerpt voor de totalitaire (VN-) wereldregering waar de globalisten in Amerika en de EU al jaren naartoe werken, en die een definitief einde zal maken aan de vrijheid en welvaart zoals we die al tientallen jaren kennen.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

De Wereldbank ten dienste van de familie Trump?

De Wereldbank mag zich niet tot de rol van dienstbode van de familie Trump laten degraderen. Op die manier zou de instelling elke geloofwaardigheid verliezen.

Dat schrijft de redactie van de Britse zakenkrant Financial Times in een opiniestuk naar aanleiding van een aantal voorstellen die Jim Yong Kim, president van de Wereldbank, heeft gedaan om zich van een verdere steun van de Verenigde Staten te verzekeren.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Goud: het grote plaatje!

Het zal u inmiddels wel duidelijk zijn: we zijn niet de gemiddelde club analisten.

We zijn niet specifiek voor het één, of voor het ander. We zijn vooral voor activa, die ons en uw vermogen fors kunnen laten toenemen.

Het maakt ons verder niet uit, wat de menigte daar dan van denkt.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 5 juni 2017

Verrassen de Britten ons opnieuw? De verwarring is in ieder geval compleet

Uit Groot-Brittannië komen tegenstrijdige berichten over de politieke en economische situatie. Leek de ‘landslide’-overwinning van de Tory’s van Theresa May amper een maand geleden nog een absolute certitude, dan zouden de Conservatieven vandaag niet eens een meerderheid in het parlement halen (tweet 1) en zouden ze Londen aan de Socialisten van de herboren Labour-leider Jeremy Corbyn verliezen (tweet 2).