EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1481 tot 1485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

7 Geheime Crypto Trading Tips

Beleggers die het afgelopen jaar actief waren op de cryptomarkt, hebben al goed geld verdiend. Sinds de crash van januari/februari is dat minder evident. HODL is het codewoord en dat kan op lange termijn een goede beslissing zijn. Maar door middel van onderstaande 7 geheime crypto trading tips kan je nog veel meer uit je geld halen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

De tijd lijkt rijp voor een scherpe bounce in de goudmijnsector

Zowat alle activaklasse hebben het de voorbije weken moeilijk gehad, en dat is eigenlijk een behoorlijke understatement.

Zowat alle activaklasse hebben het de voorbije weken moeilijk gehad, en dat is eigenlijk een behoorlijke understatement.

Zelfs diegene die dachten veiligheid te kunnen vinden in de goudmarkt hebben zich toch wel een beetje verkeken, en het blinkende gele edelmetaal zou historisch gezien volgens velen nochtans een veilige haven moeten voorstellen.

Maar de speculanten in de goudmijnsector hebben het al helemaal niet beter gedaan, een stuk slechter zelfs!

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

Belg heeft plots 2.000 miljard op zijn rekening staan. Nu wordt hij overstelpt met vriendschapsverzoeken

Bill Gates, Warren Buffet, Jeff Bezos, Mark Zuckerberg… Nee hoor, vorige week woensdag was Luc Mahieux uit Dinant de rijkste mens ter wereld. Plots had hij 2 biljoen op zijn bankrekening staan, ofwel 2.000 miljard. Dat is bijna zeven keer meer dan Gates, Buffet, Bezos en Zuckerberg samen!

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

Halbe waarheid over Rusland?

Vandaag werd duidelijk dat Halbe Zijlstra, minister van Buitenlandse Zaken, heeft gelogen over zijn ontmoeting met Poetin in 2006. In een interview met de Volkskrant biechtte de minister op dat hij zelf niet aanwezig was bij deze ontmoeting, maar dat hij het verhaal vanwege het ‘geopolitieke belang’ van iemand anders heeft geleend.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: maandag 12 februari 2018

Arabische landen moeten hun uitgaven matigen

De Arabische landen moeten de lonen in de openbare diensten matigen en het pakket subsidies beperken. Op die manier moeten de landen hun openbare bestedingen kunnen terugschroeven, een duurzame economische groei realiseren en nieuwe banen creëren.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs