EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14801 tot 14805 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

IMF niet van plan deadline te verzetten voor Grieken

De deadline voor de aflossing van leningen van in totaal bijna 1,6 miljard euro door Griekenland aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF) blijft staan op 30 juni.

Er zal geen sprake zijn van een verlenging van de deadline of een uitstelperiode. Dat heeft IMF-voorzitter Christine Lagarde donderdag gezegd.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

‘Grieken bedelen niet bij Russen om geld’

Griekenland heeft niet bij Rusland aangeklopt voor financiële steun. Dat liet de Russische plaatsvervangend onderminister van Financiën, Sergej Stortsjak, donderdag weten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Column Kees de Kort | Mensen worden hier narrig van

De nieuwe belastingplannen moeten er onder meer toe leiden dat de werkende Nederlander netto meer overhoudt van het brutosalaris. Maar of dat gaat werken? “Dat denk ik niet”, antwoordt BNR’s macro-econoom Kees de Kort op de door hemzelf gestelde vraag.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Bank of China doet mee aan nieuwe goudprijs fixing

De Bank of China is de eerste Aziatische bank die goedkeuring heeft gekregen voor deelname aan de LBMA goudprijs fixing. Dat betekent dat de bank voortaan mag meedoen in het dagelijkse biedingsproces waarmee de referentieprijs voor goud bepaald wordt.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Kunnen we ons wel een Grexit veroorloven?

Vrijdag 18 juni is er opnieuw overleg op het hoogste niveau over de Griekse schuldenkwestie. De kans op succes lijkt geringer dan ooit. Het over en weer gooien met modder neemt met de dag toe. De Grieken noemen het IMF crimineel en stellen dat de crediteurenlanden Griekenland tot op het bot willen vernederen. Bij monde van voorzitter Juncker stelt de Europese Commissie, dat de Griekse premier Tsipras spelletjes speelt en zijn eigen bevolking voor de gek houdt.

[...]

Lees verder op Beurshalte.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs