EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14806 tot 14810 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Grexit of niet, Nederland betaalt

Wat er dit weekend ook in Brussel besloten gaat worden over Griekenland, het gaat Nederland geld kosten. Of het nu is omdat Griekenland failliet gaat en leningen niet kan terugbetalen, of omdat Europa de portemonnee trekt voor extra noodsteun en schulden kwijtscheldt.

Nederland heeft bij elkaar ruim 20 miljard euro aan Griekenland geleend, blijkt uit berekeningen in opdracht van de NOS. Waar komt dat geld vandaan, en wat zien we daarvan terug als Griekenland failliet gaat of uit de euro stapt?

[...]

Lees verder op NOS.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Varoufakis zei al in 2011: We zijn op weg naar het grote zwarte gat

De voormalige Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis waarschuwde al in 2011, toen nog als hoogleraar economie, voor een scheiding tussen Noord- en Zuid-Europa.

De voormalige Griekse minister van Financiën Yanis Varoufakis waarschuwde al in 2011, toen nog als hoogleraar economie, voor een scheiding tussen Noord- en Zuid-Europa.

In een interview met De Groene Amsterdammer vertelt hij: ‘Als we nu niet snel iets doen, krijgen we een scheiding langs de Rijn in Europa. Duitsland, Nederland, de Scandinavische landen, Slowakije, Polen verenigen zich in één Europa. De rest, inclusief Frankrijk, wordt het andere Europa. En het zal aan beide kanten veel pijn doen.’

[...]

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Sanctiepolitiek tegen Rusland kost 100 miljard euro

De economische sancties die het Westen uitvaardigde tegen Rusland kosten de EU bijna 100 miljard euro. Kennelijk had de Russische president Poetin gelijk, toen hij er herhaaldelijk voor waarschuwde dat de economische en financiële sancties tegen zijn land Europa zelf zullen schaden.

Lees verder op dewaarheid.nu
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Huis kopen vaak goedkoper dan huren

Door de extreem lage rente en door de snel stijgende huren is het nu bijna overal in Nederland goedkoper om een huis te kopen dan om te gaan huren. Dat schrijft de Volkskrant op basis van een uitgebreid onderzoek naar de Nederlandse woningmarkt. Vooral in de Randstad betalen huurders naar verhouding veel meer dan huizenkopers voor dezelfde ruimte.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 9 juli 2015

Chinese beurs stijgt…maar helft markt ligt plat en overheid pompt geld

Het is gelukt! De vrije van van Chinese beurzen werd donderdag gestuit. Alleen: de helft van de aandelen deed even niet mee.

Het is gelukt! De vrije van van Chinese beurzen werd donderdag gestuit. Alleen: de helft van de aandelen deed even niet mee.

De Aziatische beurzen kenden donderdag een positieve handelsdag. Daarbij kwam er in ieder geval voorlopig een einde aan de enorme koersdalingen op de beurs van Shanghai. Tegen het einde van de handelsdag stond die beurs 6 procent in de plus.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs