EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14841 tot 14845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

Griekse soap gaat verder, zelfs de G7 is bezorgd

Het ziet er niet zo goed uit voor Griekenland. Er hangt een ‘default’ boven het hoofd vermits het erop lijkt dat de Grieken hun rekeningen niet meer kunnen betalen.

5 juni moet er 1,6 miljard euro aan het Internationaal Monetair Fonds worden betaald maar dat geld hebben de Grieken momenteel niet. De schatkist is namelijk zo goed als leeg.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

Dit is de reden dat Griekenland wegzinkt… en Portugal niet

De Griekse regering klaagt steen en been over het harde bezuinigingsbeleid dat de Europese schuldeisers hebben opgelegd. Maar dat is slechts het halve verhaal.

Geen massaontslagen meer bij de overheid, handen af van de pensioenen en geen loonsverlagingen meer. Met die boodschap won de Griekse partij Syriza begin dit jaar de parlementsverkiezingen. En die boodschap blokkeert nog altijd een akkoord tussen de Griekse regering en zijn internationale schuldeisers.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

EU heeft meer geld nodig voor 2016

Brussel verwacht volgend jaar 143,5 miljard euro aan rekeningen te moeten betalen.

Brussel verwacht volgend jaar 143,5 miljard euro aan rekeningen te moeten betalen.

De Europese Commissie denkt meer geld nodig te hebben voor 2016. Het dagelijks bestuur van de Europese Unie wil de begroting voor volgend jaar met 1,6 procent verhogen ten opzichte van dit jaar.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

Goldman Sachs waarschuwt voor schuldenberg

“De schuldenberg is een van de grootste dreigingen voor de wereldwijde economie, die schuld dreigt uit de hand te groeien” klare taal van de European chief executive van Goldman Sachs Asset Management Andrew Wilson.

Verder geeft Wilson aan dat er niet alleen een dwingende behoefte ontstaan is om schuld af te bouwen maar moet er met huidige demografische gegevens ook een veranderding komen in de denkwijze aangaande beleid.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 27 mei 2015

Grieken weer om de tafel met eurolanden, akkoord nog ver weg

Vertegenwoordigers van de Griekse regering praten woensdag in Brussel opnieuw met hun schuldeisers, in een poging tot overeenstemming te komen over de verdere verstrekking van noodleningen aan Griekenland. Veel schot lijkt er volgens ingewijden echter niet in de onderhandelingen te zitten.

Griekenland heeft al maanden geen financiële steun meer ontvangen en heeft dringend geld nodig om in juni in totaal 1,6 miljard euro aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF) te kunnen betalen. Dat geld is er niet en zal daarom niet worden betaald, zei de Griekse minister van Binnenlandse Zaken Nikos Voutsis zondag op de Griekse televisie.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs