EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
45
kliks
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14841 tot 14845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Tsipras vol vertrouwen: "Griekenland wordt niet uit de euro gegooid"

Griekenland zal niet uit de eurozone worden gegooid, want de kosten van een vertrek van een lid van de muntunie zijn enorm. Dat heeft de Griekse premier Alexis Tsipras vanavond gezegd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Wie wordt de opvolger van Warren Buffet?

Zelfs orakels hebben niet het eeuwige leven. Warren Buffet, superbelegger en daarom ook wel het orakel van Omaha genoemd, is 84. Er is drukke speculatie gaande wie hem zal opvolgen als topman van Berkshire Hathaway, mocht Buffett onverhoopt het tijdelijke voor het eeuwige verwisselen.

In maart liet vicevoorzitter Charles Munger de namen van twee mogelijke kroonprinsen vallen: Ajit Jain en Greg Abel. Jain staat aan het hoofd van de grootste verzekeringsmaatschappij binnen Berkshire, en Abel leidt de energietak. Wie van de twee maakt de meeste kans? Bloomberg vergelijkt de twee op een aantal punten. De strijd lijkt gelijk op te gaan.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Grieken panikeren en kopen op wat ze maar kunnen!

Nu Griekenland officieel kapitaalcontroles heeft ingevoerd en je nog maar beperkt geld van je rekening kan halen heeft geld op een bankrekening nog maar weinig waarde. Het enige wat waarde heeft is geld in je hand, voedsel, brandstof, elektronica…

Hoewel er al maanden wachtrijen waren bij de Griekse banken panikeren de meeste mensen pas als het te laat is. De wachtrijen zijn enorm gegroeid nu kapitaalcontroles eindelijk officieel zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Griekenland betaalt IMF-lening niet terug

Griekenland zal de leningen van in totaal bijna 1,6 miljard euro aan het Internationaal Monetair Fonds (IMF) die morgen afgelost moeten worden niet betalen. Dat heeft een woordvoerder van de Griekse regering gezegd.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 30 juni 2015

Beleggen in Zweedse Kroon?

Het lijkt wel dat voor linksliberalen, ecologisten en sociaaldemocraten de Scandinavische landen het paradijs op aarde voorstellen. Op vlak van monetaire politiek klopt dat alvast niet.

Het lijkt wel dat voor linksliberalen, ecologisten en sociaaldemocraten de Scandinavische landen het paradijs op aarde voorstellen. Op vlak van monetaire politiek klopt dat alvast niet.

Kwantitatieve versoepeling, het begon in Japan, daarna nam de FED in de Verenigde Staten het idee over, en sinds dit jaar is het op grote schaal de beurt aan de Europese Centrale Bank.

Zweden is al een hele poos bezig met de ‘quantitative easing’. Met bitter weinig succes trouwens. Wat een idee ook, om te denken dat het opkopen van staatsobligaties voldoende is om de economie aan te zwengelen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs