Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 14841 tot 14845
Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Een op de tien jongeren heeft al schulden

Tien procent van de jongeren in de derde graad van het middelbaar onderwijs (16 tot 18 jaar) heeft al schulden. Dat blijkt uit een onderzoek van het centrum voor budgetadvies en budgetonderzoek (Cebud), waarover de kranten van Mediahuis berichten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Waar investeren in vastgoed? Denk lange termijn!

Wat zijn de gevolgen van de vergrijzing op de vastgoedsector? Meningen lopen uit elkaar. Enerzijds wordt door bepaalde economen geanticipeerd op een daling van de vastgoedprijzen, doordat steeds meer ouderen hun woning te koop zullen aanbieden en naar service-flats of rusthuizen trekken.

Deze trend is onder andere al zichtbaar in het hogere segment van de vastgoedmarkt. Denken we maar aan oudere villa’s in landelijke regio’s en de herenhuizen in de steden. Heel wat van deze duurdere woonsten worden te koop aangeboden. De prijzen stabiliseren in dit deel van de huizenmarkt.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Het is definitief, Hillary Clinton doet een gooi naar het Amerikaanse presidentschap

Hillary Clinton stelt zich kandidaat voor de presidentsverkiezingen in 2016. Op de website www.hillaryclinton.com maakte de Amerikaanse politica zondag haar kandidatuur bekend. Op de site presenteert ze zich nadrukkelijk als voorvechter van de ‘gewone’ Amerikaan.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Bitcoin: Omgangsvorm voor de Samenleving?

Greg DSouza spreekt over de rol van Bitcoin voor het Internet der Dingen, en uiteindelijk zal Sander van Loosbroek verschillende zakelijke modellen aan de orde laten komen waar Bitcoin mogelijkerwijs een nuttige rol kan vervullen.

Bron: nrcq.nl
Geplaatst: maandag 13 april 2015

Zó goed gaat het nou ook weer niet met de economie

Wie behoefte heeft aan goed nieuws, moet zich op de persberichten van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) abonneren. De positieve berichten over de Nederlandse economie stapelen zich op. Consumptie omhoog. Export omhoog. Vertrouwen omhoog. Maar hoe goed gaat het eigenlijk echt?

[...]