EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
39
kliks
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
24
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14871 tot 14875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Vergeet 'peak oil'. 'peak demand' zal de olie-industrie veranderen

De afgelopen jaren was ‘peak-oil’ een onderwerp dat veel gemoederen bezighield. Maar nog steeds is de ‘bell curve’, de golfbeweging die zijn weg naar beneden aflegt, nog steeds ver te zoeken in de olie-industrie. Vergeet peak-oil. Peak demand zal de toekomst van de olie-industrie gaan beheersen.

[...]

Lees verder op Slimindividend.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Grexit kost 600 euro per Belg? Neen, veel meer!

Sinds gisteren lezen we in alle kranten dat een uitstap van Griekenland uit de eurozone 600 euro zou kosten per Belg. De bank ING heeft dit berekend. Dit is een wel erg conservatieve schatting, de kosten vallen veel hoger uit.

Net als in andere landen, heeft de Belgische en Nederlandse belastingbetaler geld geleend aan de noodlijdende Griekse staat. Politici verkondigden dat we die leningen zouden terugkrijgen, met interest! We gingen er zelfs winst op maken.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Er is iets vreemd aan de hand tijdens de laatste 30 min op Wall Street

De Amerikaanse indexen noteren op of rond het niveau van begin dit jaar. De markten lijken maar geen inspiratie te vinden om de stijging van de laatste jaren verder te zetten, maar ze hebben ook geen zin in een correctie. Maar toch is er iets raar aan de hand op Wall Street, vooral tijdens het laatste half uur van de handel.

Vlak voor de markten op Wall Street sluiten, spoelt er een verkoopgolf over de aandelenmarkt. Als we enkel naar het laatste half uur van de handel kijken, staat de S&P 500 dik 2 % lager dan in het begin van het jaar, een enorm verschil met de rest van de handelsdag.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Verhuurders proppen 58 bedden in driekamerhuis

In het Australische Sydney zijn de koningen van het illegaal verhuren opgepakt. Ze kregen het voor elkaar om 58 bedden in een driekamerappartement te proppen. Dit deden ze door de woning op te delen in 19 geïmproviseerde kamers, zo meldt de politie aan The Sydney Morning Herald.

[...]

Lees verder op spitsnieuws.nl
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

27.000 Banen extra weg in Zorg, Nederlands arbeidsmarktbeleid op ram(p)koers!

De komende twee jaar zal de werkgelegenheid in de zorg naar verwachting met nog eens 27.000 banen afnemen. Dat voorspelt uitkeringsinstantie UWV in een dinsdag verschenen sectorrapport. In de afgelopen drie jaar raakten al 22.000 werknemers in de zorg hun baan kwijt. Vanaf 2017 komen er wel „voorzichtig“ weer wat banen bij, met name in de thuiszorg, verwacht UWV, hetgeen vooral door de vergrijzing komt. De zorg die qua werkgelegenheid de grootste sector in Nederland is. In 2013 werkten er bijna 1,1 miljoen mensen, ofwel 15 procent van het totaal aantal banen in ons land. Het gros van het zorgpersoneel (38 procent) werkt in de verpleging of thuiszorg. Daarnaast werkt een kwart bij ziekenhuizen en een derde bij onder meer ggz-instellingen en de gehandicaptenzorg.

En door die vergrijzing neemt de vraag naar zorg al jaren toe, maar door de forse bezuinigingen van het kabinet kwamen veel zorginstellingen zwaar onder druk te staan en moesten ze grote reorganisaties doorvoeren. (bron: Telegraaf)

[...]

Lees verder op Nachthemel.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs