EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14871 tot 14875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Amerikaanse miljardair Buffett geeft 2,8 miljard dollar aan goede doelen

De Amerikaanse miljardair Warren Buffett heeft 2,8 miljard dollar (circa 2,5 miljard euro) overgemaakt ten behoeve van vijf goede doelen die vallen onder de liefdadigheidsstichting van collega-miljardair Bill Gates en zijn vrouw Melinda.

Buffett, die zijn vermogen vergaarde met beleggen, betaalde de schenking in 20,6 miljoen aandelen in zijn investeringsbedrijf Berkshire Hathaway.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Inflatie Oekraïne 46%

Griekenland is niet het enige land dat balanceert op de rand van een financiële afgrond. Binnen een paar weken zal ook Oekraïne waarschijnlijk moeten aankondigen dat het een groot gedeelte van haar schulden niet kan afbetalen.

Het verschil met Griekenland is dat de Oekraïne het geld niet verschuldigd is aan de ECB of het IMF maar aan voornamelijk (particuliere) buitenlandse investeringsfondsen. Franklin Templeton is daarbij de grootste obligatiehouder met $7 miljard, gevolgd door Rusland met een investering van $3 miljard in Eurobonds.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Chinese brokers beloven voor ruim 19 miljard dollar aandelen te kopen

De 21 grootste Chinese brokers hebben zaterdag gezegd dat zij in totaal voor 120 miljard yuan (19,3 miljard dollar) zullen investeren in de Chinese aandelenmarkten om te helpen wat stabiliteit aan te brengen in de markt die sinds halverwege juni met grofweg 30 procent is gedaald.

Een verscheidenheid aan beleidsmaatregelen, waaronder het verlagen van de rente en het verruimen van de margeregels, faalden vorige week om de Chinese selloff te stoppen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

Het woord is aan Europa

Zondag sprak een grote meerderheid zich uit tegen de hervormingsvoorstellen van de Trojka voor hun land. In mijn ogen is dat een verstandige beslissing. Waarom zou je ja zeggen tegen een receptuur, waarvan het al meer dan vijf jaar duidelijk is dat ze niet werkt. Een rapport dat vlak voor het referendum publiek werd, vormde nogmaals een onderbouwing van het falen van het hervormingsbeleid. Lees de column van Cor Wijtvliet.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 7 juli 2015

EU globalisering: Alle eigendommen van het EU volk afnemen

Iedereen zal wel een les hebben geleerd hebben uit de zogenaamde ‘bail-in’ van de Cypriotische banken denk ik. Komen de vragen vanzelf. Wat is het verschil tussen bail-in en bail-out. Wel, dat is gelukkig gemakkelijk uit te leggen. Beiden hebben met regelrechte diefstal te maken.

[...]

Lees verder op JDreport.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs