Nieuws / Artikelen met het woord

57281 artikelen gevonden. Artikel 14876 tot 14880
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Valt goudprijs terug naar $ 1.000? Dat kan!

Na een zeer sterk begin van 2015 heeft de goudprijs alle winst al weer prijsgegeven. Fundamenteel blijft het plaatje kloppen voor een hogere goudprijs op lange termijn maar op korte termijn zit een daling naar $ 1.000 of zelfs nog lager er nog steeds in, aldus Jesse Colombo van Forbes.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Russische miljarden blijven het VK binnenstromen

Volgens een rapport van de Deutsche Bank komt er elke maand een bedrag van 1 miljard GBP (= 1,40 miljard euro) het Verenigd Koninkrijk binnen, dat niet geregistreerd wordt door statistieken. Ongeveer 40% ervan vanuit Rusland.

Sinds de helft van de jaren ’90 tot nu gaat het in totaal om een bedrag van 133 miljard GBP, 93 miljard daarvan enkel al sinds 2006.

Bron: BNR.nl
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Column Kees de Kort | Sparen heeft de komende jaren geen zin

Spanje is voorzichtig bezig met het herstel. Maar vergeet niet naar de oplopende schuld te kijken, zegt macro-econoom Kees de Kort.

Bron: Marketupdate.nl
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Varoufakis: Terugkeer drachme is economische zelfmoord

Als de Eurozone uit elkaar valt komen we allemaal in een nieuwe depressie zoals die van de jaren dertig. Dat zei Yanis Varoufakis tijdens een lezing uit mei 2013, nog voordat hij bekend werd bij het grote publiek. De Griekse schuldencrisis speelde ook toen een grote rol in het dagelijkse leven van de Grieken en hing als een donkere wolk boven het economische herstel van Europa.

Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 16 maart 2015

Poetin verschijnt weer in het openbaar

De Russische president Vladimir Poetin is maandag voor het eerst sinds 5 maart weer in de openbaarheid verschenen.

Hij had een ontmoeting met de Kirgizische president Almazbek Atambajev. De twee spraken elkaar in het Konstantinovski Paleis, even buiten Sint-Petersburg. Omdat Poetin lange tijd niet in de openbaarheid verscheen, kwam een geruchtstroom op gang over zijn gezondheid, de geboorte van een kind van hem of over een mogelijke machtsstrijd.