EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14881 tot 14885
Geplaatst op: zaterdag 9 mei 2015

"Griekenland kan plotseling failliet gaan"

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble waarschuwt voor de mogelijkheid van een verrassend faillissement van Griekenland. Dat meldt de bewindvoerder vandaag in een interview met het Duitse dagblad Frankfurter Allgemeine Zeitung.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 9 mei 2015

Van Overtveldt: "Sommige landen hebben het gehad met Griekenland"

In gesprek met De Standaard geeft minister van Financiën Johan Van Overtveldt (N-VA) aan dat een Grexit nog steeds tot de mogelijkheden behoort als de Griekse regering het Europees hulpprogramma niet uitvoert.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 9 mei 2015

Amerikaans werkloosheidscijfer daalt naar laagste punt in 7 jaar

Er zijn in de Verenigde Staten in de maand april 223.000 banen bijgekomen. Een sterk signaal dat erop wijst dat de economie zich weer op het groeipad bevindt, nadat de groei in het eerste kwartaal nog tot stilstand kwam.

Er zijn in de Verenigde Staten in de maand april 223.000 banen bijgekomen. Een sterk signaal dat erop wijst dat de economie zich weer op het groeipad bevindt, nadat de groei in het eerste kwartaal nog tot stilstand kwam.

In de meeste grote segmenten van de economie, behalve in de energie-industrie, zijn vorige maand in de VS banen bijgekomen, zo bleek gisteren. Het tweede kwartaal wordt daarmee mooi afgetrapt. Dit sterke banencijfer zorgde ervoor dat het werkloosheidscijfer voor de VS daalde naar 5,4 procent. Het laagste percentage sinds de 5,5 procent van halverwege 2008.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2015

De week van Bitcoin #73: Jeffrey Tucker over zijn liefde voor Bitcoin en hoe p2p technologie ons gaat bevrijden

In deze aflevering van de week van Bitcoin is anarchist, duizendpoot en Bitcoin evangelist Jeffrey Tucker te gast. Er wordt gepraat over Anarchie, Bitcoin en over hoe peer to peer technologie ons gaat bevrijden van de overheid. Een half uurtje is zoals gewoonlijk weer veels te kort. ondergetekende was ditmaal de co-host.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: vrijdag 8 mei 2015

De grootste geld print machine ter wereld moet men nog aanzetten

Tijdens het laatste bezoek van IMF-topvrouw Christine Lagarde aan China heeft de Chinese overheid formeel gevraagd dat de Chinese Yuan opgenomen zou worden in de korf van internationale munten die behoren tot de Special Drawing Wrights – de zogeheten SDR’s. Als dit gebeurt zou dat een grote verandering betekenen in het monetaire landschap.

SDR’s werden door het IMF gecreëerd in 1969 als een equivalent van 0,888671 gram goud. Na de val van de goudstandard in 1973 met het Bretton Woods akkoord werden de SDR’s gekoppeld aan een mandje met valtua dat op de dag van vandaag bestaat uit Euro’s, Amerikaanse Dollars, de Japanse Yen en het Britse Pond.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs