EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14896 tot 14900 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Renteverlaging Rusland noodzakelijk ondanks druk op roebel

Waar Rusland afgelopen tijd de rente omhoog bracht om de val de roebel te stoppen werd er maandag een eerste verlaging toegepast. Dit wegens de aanhoudende slechte groeicijfers waardoor Rusland genoodzaakt is deze groei nieuw leven in de blazen.

Deze maatregel is in contrast met de verwachtingen dat het slechtste voorbij was voor de Russische economie. De laatste tijd stegen de olieprijzen enigszins en de Westerse sancties werden beter opgevangen dan in het begin, echter niet voldoende om de Russische economie terug op het goede spoor te krijgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Griekse minister van financiën schrijft boek over… economie en financiën

De flamboyante Minister van Financiën uit Griekenland heeft een boek geschreven. “De economie volgens Yanis Varoufakis” ligt sinds kort ook in de Nederlandse en Belgische boekhandels.

In het werkstuk legt Varoufakis aan zijn tienerdochter uit wat economie precies is. Varoufakis is naast extreemlinks politicus ook een professor in economische wetenschappen, gespecialiseerd in speltheorie.

Het boek is bijzonder toegankelijk en bestaat uit een vertelsel van vraag-en-antwoord. De Griekse eurocrisis zelf wordt in het boek niet behandeld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Market Update (16 juni 2015)

Opkoopprogramma ECB krijgt goedkeuring Europese Hof, AEX index zakt onder de 470 punten en hypotheekrente weer omhoog bij de Rabobank. Verder in het nieuws: Waardetransport en opslagbedrijf Brinks overgenomen door Duits bedrijf, overschot op wereldwijde oliemarkt steeds groter en Oostenrijkse politicus vindt dat Grieken uitstel van betaling moeten krijgen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

Walhalla voor goudkevers in de maak

Er beweegt iets in Texas: de statelijke overheid staat op het punt om een fonds op te richten dat investeerders zou toelaten om zilver,  goud, en een aantal andere edelmetalen op te slaan buiten de federale bankenreguleringen om. Dat zou revolutionair zijn.

Als het fonds er komt, en als het daarenboven een succes wordt, zou Texas gouden en zilveren certificaten in omloop brengen. Met andere woorden: een parallelle, statelijke munt die gekoppeld aan een zuivere bimetalen standaard de concurrentie met de dollar zou kunnen aangaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 16 juni 2015

U raadt nooit wat de grootste bedreiging voor de aandelenmarkten is

Het vertrouwen in de aandelenmarkten lijkt naar mate de tijd verstrijkt steeds verder in te zakken. Zowel Amerikaanse alsook Europese aandelenmarkten presteren gedurende lange tijd niet meer zoals we dat de afgelopen jaren gewent waren.

Het vertrouwen in de aandelenmarkten lijkt naar mate de tijd verstrijkt steeds verder in te zakken. Zowel Amerikaanse alsook Europese aandelenmarkten presteren gedurende lange tijd niet meer zoals we dat de afgelopen jaren gewent waren.

De macro-economische bedreigingen lijken steeds meer grip te krijgen op het koersverloop en beleggers lijken hierdoor compleet onder dwang gehouden te worden. Een simpel voorbeeld is Griekenland dat de gemoederen via de media bezig houdt. Er gaat geen dag voorbij zonder dat er tientallen headlines over het getouwtrek tussen Europa, het IMF en de Grieken zelf onder onze aandacht gebracht worden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs