Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 14911 tot 14915
Bron: z24.nl
Geplaatst: zondag 15 maart 2015

China: behalen verwachte groei niet makkelijk

Het zal niet makkelijk worden om de Chinese economie met 7 procent te laten groeien. Dat zei premier Li Keqiang zondag aan het eind van het jaarlijkse overleg van het Chinese Nationale Volkscongres. Maar de regering zal ingrijpen als de groeicijfers onder verwachting dreigen te raken.

Bron: HLN.be
Geplaatst: zondag 15 maart 2015

Recordaantal Belgen kan krediet niet terugbetalen

Het aantal Belgen dat een lening niet tijdig kan terugbetalen, zit op een recordhoogte. Met 352.270 zijn ze intussen, 'goed' voor 3,13 miljard euro aan achterstallige betalingen. Vooral de opvallende stijging bij de hypotheekleningen baart zorgen, schrijft Het Nieuwsblad op Zondag.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 14 maart 2015

'Tesla kan nog tien keer meer waard worden'

De waarde van autobouwer Tesla, producent van elektrische wagens, kan op termijn een vertienvoudiging kennen. Dat heeft Adam Jonas, analist bij de bank Morgan Stanley, gezegd. Volgens de analist heeft het bijzonder klantgerichte zakelijk model van Tesla de mogelijkheid om een echte revolutie te veroorzaken in de autosector.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: zaterdag 14 maart 2015

VIDEO: De beleggingsregels van George Soros

George Soros wordt gezien als een van de meest prominente investeerders van onze tijd. Dit heeft alles te maken met een trackrecord waaruit blijkt dat Soros minstens 40 jaar (1969 – 2009) lang geweldige resultaten heeft behaald.

Natuurlijk is het niet makkelijk om een belegger over zo’n lange periode te vergelijken met anderen: niet veel investeerders hebben zo’n lang trackrecord. Er is echter wel 1 belegger die al die tijd ook actief was naast Soros en die vaak gezien wordt als ’s werelds beste belegger: Warren Buffett. En het leuke is dat er voor 41 jaar aan data te vinden is waarmee de rendementen van Soros (Quantum) en Buffett (Berkshire) te vergelijken zijn.

Bron: Express.be
Geplaatst: zaterdag 14 maart 2015

Meest superrijken wonen in Londen... voorlopig nog

In Londen wonen 4.363 mensen die meer dan 30 miljoen dollar bezitten. Daarmee huisvest de Britse hoofdstad het hoogste aantal superrijken of HNWI’s (High Net Worth Individuals) ter wereld. Dat blijkt uit een studie van vastgoedmakelaar Knight Frank. De Japanse hoofdstad Tokio heeft er 3.575, Singapore 3.227 en New York 3.008.