EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14946 tot 14950
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Bund beleggers zien 25 jaar rente op 2 weken verdwijnen

Hoe veilig zijn uw “veilige” beleggingen in je portefeuille? Misschien niet zo veilig als op het eerste zicht lijkt. Wist jij dat pensioenfondsen vol zitten met overheidsobligaties? En juist deze overheidsobligaties zien de laatste 2 weken een van de grootste sell-offs van de laatste jaren. Vooral de Duitse Bund moet er aan geloven.

Jeffrey Gundlach en Bill Gross zeiden slechts 2 weken geleden nog dat obligaties de grootste shorts zijn uit de geschiedenis. Op korte termijn hebben ze alvast gelijk gekregen. Beide verkochten vlak voor de ommekeer op de obligatiemarkt die 2 weken geleden begon.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Asteroid mining niet langer science-fiction

In Garret P. Serviss’ “Edison’s Qonquest of Mars” uit 1898 ontdekt de Aardse ruimtevloot op weg naar Mars een asteroïde uit puur goud die door de Martianen wordt ontgonnen. Die science-fiction lijkt echter realiteit te worden.

Arkyd-3R is een ruimtesonde die momenteel aangemeerd ligt aan het ISS en klaar gestoomd wordt voor een eerste testvlucht naar een asteroïde nabij de Aarde. Na 90 dagen zal het toestel dan opbranden in de atmosfeer.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Oekraïne vordert met nieuwe Berlijnse Muur

In Oekraïne is de nationale grenswacht begonnen met de bouw van een muur langs de Oekraïense en Russische grens. De Oekraïense Premier Yatsenyuk kondigde begin september 2014 aan dat hij van plan was om een muur te bouwen naar Berlijns voorbeeld. Het elektrische hek – inclusief prikkeldraad en landmijnen – zal een uiteindelijke lengte van 2.000 kilometer moeten overbruggen. Kosten worden geraamd op minimaal €100 miljoen dat onder meer zal worden gefinancierd met Europees geld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Gazprom akkoord met gaspijpleiding Turkije

De Russische gasreus Gazprom heeft een akkoord gesloten met Turkije over de zogeheten Turkish Stream gaspijpleiding die per december 2016 operationeel moet zijn.

De Russische gasreus Gazprom heeft een akkoord gesloten met Turkije over de zogeheten Turkish Stream gaspijpleiding die per december 2016 operationeel moet zijn.

De Turkse pijpleiding kwam in beeld nadat de Russische president Vladimir Poetin eind vorig jaar een streep zette door het South Stream-project, dat de Russische gasvelden via een pijplijn door de Zwarte Zee en Bulgarije zou verbinden met Zuidoost-Europa.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 7 mei 2015

Dit is de meest luxe en populaire vastgoedmarkt ter wereld

Wat was vorig jaar de meest populaire en luxe vastgoedmarkt ter wereld? Dat is de Canadese stad Toronto, zo meldt Christie’s International Real Estate op basis van een nieuw rapport.

In 2014 viel de omzet in luxe vastgoed in 9 van de 10 meest populaire vastgoedmarkten ter wereld terug ten opzichte van het jaar ervoor. Vastgoed dat valt in de ‘luxe’ categorie, zijn huizen met een waarde van 1 miljoen dollar of meer.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs