EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 1496 tot 1500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 10 februari 2018

Aussie (28) maakt van investering van 250 dollar voor kleine bijverdienste meer dan 1 miljoen

Australiër Kody Thompson wou, als onbezoldigd pastoraal medewerker, wat centjes bijverdienen en investeerde 250 AUD (160 euro) in visitekaartjes. Vandaag is de grafisch ontwerper plots 'per ongeluk' miljonair, toch in Australische dollars. Omgerekend boekte hij al zo'n 640.000 euro winst.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 10 februari 2018

1 op elke 20 Londenaars is vastgoedmiljonair

Groot-Brittannië telt nu meer dan 750.000 vastgoedmiljonairs. Dat zijn mensen die een vastgoedeigendom in hun bezit hebben waarvan de waarde 1 miljoen Britse pond (1,12 miljoen euro) overtreft. In Londen is zelfs 1 op elke 20 inwoners vastgoedmiljonair, want de Britse hoofdstad telt meer dan 430.000 eigendommen die op papier 1 miljoen pond kosten. 

Ondanks een vertragende vastgoedmarkt is het aantal vastgoedmiljonairs over het kanaal sinds augustus 2016 met 23% gestegen tot 768.000.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: zaterdag 10 februari 2018

Dit zijn de 20 rijkste cryptomiljardairs

Geld Het Forbes-magazine heeft een lijst opgesteld met de rijkste cryptomiljardairs. De oprichter van Ripple blijkt de rijkste van allemaal, maar ook de bekende Winklevoss-tweeling heeft niet slecht geboerd. Opvallend: de top 20 is uitzonderlijk jong.

Sinds januari gingen honderden miljarden euro’s in rook op, maar de rijkste crypobezitters zullen er geen boterham minder om moeten eten. Forbes stelde een lijst op met de allerrijkste cryptomiljardairs.

Lees verder onder de lijst.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Europese beurzen na relatief rustige dag opnieuw flink in de min

Na de forse verliezen op de beurzen in het Verre Oosten, valt de schade op de Europese beurzen mee. De graadmeters in New York openen vrijdagmiddag zelfs in de plus.

Na de forse verliezen op de beurzen in het Verre Oosten, valt de schade op de Europese beurzen mee. De graadmeters in New York openen vrijdagmiddag zelfs in de plus.

De AEX opende vrijdagochtend weliswaar lager, maar de daling bleef in de ochtend- en middaghandel beperkt. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 februari 2018

Russisch kernwapen-programma ingezet om bitcoins te delven

Internet Wat doe je als je een van de sterkste supercomputers ter wereld tot je beschikking hebt, een systeem dat in staat is om miljarden berekeningen per seconde uit te voeren? Een paar medewerkers van het Russische kernwapenprogramma lieten zo'n computer bitcoins delven. 

Volgens Russische media gingen de alarmbellen af toen het computersysteem verbinding maakte met internet. Dat mag om veiligheidsredenen niet.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs