Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 1496 tot 1500
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 3 juli 2017

De goudmarkt lijkt rustig

De goudmarkt lijkt rustig, maar schijn bedriegt. Er is iets uitzonderlijks gaande in de goudmarkt.

Bij het begin van de week moest de markt een uitzonderlijk groot verkooporder verwerken, goed voor meer dan 1 miljoen ounces in enkele seconden. De prijs kreeg meteen een opdoffer van 20 USD.

In de afgelopen jaren was een dergelijke klap goed om het neerwaartse parcours in te zetten. We hebben nu enkele dagen afgewacht, maar het lijkt de goudmarkt niet meer te raken.

De goudprijs staat terug op het ‘oude’ niveau.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 3 juli 2017

5 manieren om miljonair te worden terwijl je voor iemand anders werkt

We horen vaak dat een eigen bedrijf de beste manier is om miljonair te worden. Hoewel dat voor veel mensen klopt, is het niet de enige manier. Je kan ook miljonair worden terwijl je voor iemand anders werkt. Met een loontrekkende job heb je daarnaast ook meer zekerheid. Dit zijn 5 manieren om ook in loonverband miljonair te worden.

Het vangnet van een loontrekkende job opgeven voor een zelfstandige activiteit, is niet eenvoudig. Maar dat betekent niet dat je de droom om miljonair te worden moet opgeven. Via enkele interessante manieren kan ook iemand met een loontrekkende job rijk worden.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: maandag 3 juli 2017

Alle kan, alles mag

De toekomst werpt zijn schaduw vooruit. Als alles kan en alles mag, dan is dat een teken van wanhoop. Het is juist de laatste fase, voordat een lange economische en politieke nacht aanbreekt. Zodra men gelooft, dat er weinig of geen risico bestaat om zich te storten in riskante activa, die geen enkele garantie bieden voor verkoopwaarde en rendement, en dat het ‘dit keer echt anders is’, dan moet men oppassen voor een enorme ‘koude douche’. Aan zo’n feest van schijnbaar excessieve liquiditeit, onbeperkt krediet en eeuwige euforie, dat het logisch gevolg is van een ‘fiat’-geldsysteem zonder enige discipline, komt, vroeg of laat, een onverwacht eind.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 3 juli 2017

Trump maakt weg vrij voor globale handelsoorlog

De regering Trump staat op het punt invoertarieven voor staal te gaan heffen. Dat meldt het doorgaans goed geïnformeerde Washington DC-blog Axios. De heffingen werden maandag door een grote groep mensen besproken, in aanwezigheid van de president Trump en vice-president Pence.

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 3 juli 2017

Bedrijven slaan bitcoins in om hackers te betalen

Om de schade van ransomware te kunnen beperken, hebben vele bedrijven beslist om een reserve van de virtuele munt bitcoins aan te leggen. Daarmee wordt echter een verkeerd signaal gegeven.

Dat heeft Matthew Horne, vice-directeur operaties bij het Britse National Crime Agency, gezegd naar aanleiding van de herhaalde aanvallen met ransomware waarvan wereldwijd talrijke bedrijven het slachtoffer zijn geworden.