EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14951 tot 14955 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Een brutale aanslag op ons spaargeld

Spaargeld brengt niks meer op.

Spaargeld brengt niks meer op.

Nog even en je mag je bank betalen om er je geld te parkeren.

In Denemarken bijvoorbeeld zijn er al hypotheken waarbij je geld krijgt als je een lening neemt.

Behoorlijk absurd als je het mij vraagt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

ZERO, ZERO en nog eens ZERO...

De Amerikaanse Federal Reserve besliste woensdag om de kortetermijnrente nog niet onmiddellijk te verhogen. De eerste verhoging in 10 jaar tijd zit er dus niet in omdat de economie niet sterk genoeg is, aldus de beleidsmakers.

De FED reduceerde tevens de economische groeiverwachting. Die zal dit jaar tussen de 1,8% en 2% bedragen, dat is ruim onder de 2,3% tot 2,7% die in maart laatstleden nog werd vooropgesteld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Ondertussen in Athene...

Kapitaalcontroles, de totale instorting van de Griekse banken en economie... het lijkt allemaal dichtbij, aldus een communiqué van de Griekse nationale bank. In Athene houden de mensen hun hart vast voor wat hen donderdag te wachten staat wanneer de ministers van Financiën van de eurogroep in Luxemburg samenkomen voor een cruciale meeting. Minister van Financiën Yanis Varoufakis heeft al aangekondigd geen nieuwe voorstellen op tafel te zullen leggen. Premier Tsipras belde woensdag nog gedurende 10 minuten met EC-voorzitter Jean-Claude Juncker, maar ook dat gesprek bracht niets op.

Tsipras kreeg woensdag nog steun uit onverwachte hoek. De Oostenrijkse kanselier Werner Faymann was op bezoek in Athene en vroeg wat meer redelijkheid vanuit Brussel.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Hongarije plaatst 4 meter hoog hek langs 175 km lange grens met Servië

Hongarije gaat een hek optrekken dat honderdduizenden immigranten moet verhinderen de EU binnen te komen via de Servische grens. Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto gezegd op een persconferentie.

Hongarije gaat een hek optrekken dat honderdduizenden immigranten moet verhinderen de EU binnen te komen via de Servische grens. Dat heeft minister van Buitenlandse Zaken Peter Szijjarto gezegd op een persconferentie.

Immigratie is het grootste probleem waarmee de EU vandaag wordt geconfronteerd. De EU zoekt een oplossing, maar Hongarije kan niet langer wachten.’ 

Volgens de minister komen steeds meer immigranten via Servië de EU binnen. Het aantal asielaanvragen is sinds vorig jaar gestegen van 43.000 tot 53.000, waarvan 95% via Servië het land binnenkomt. In 2012 werden amper 2.150 asielaanvragen genoteerd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 18 juni 2015

Hoera! We zijn een stuk positiever over de economie, en geven ook meer uit

Het consumentenvertrouwen in Nederland is in juni flink verbeterd ten opzichte van een maand eerder. De graadmeter voor het consumentenvertrouwen klom naar een stand van 6, tegen 2 in mei. Dat is het hoogste niveau in bijna acht jaar tijd. 

Volgens het CBS zijn consumenten vooral positiever geworden over het economisch klimaat. Ook oordelen consumenten minder negatief over hun toekomstige financiële situatie. Ze vinden het een gunstige tijd voor het doen van grote aankopen, stelt het CBS.

Lees verder op z24.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs