EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14966 tot 14970
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Brussel iets optimistischer over groei Nederlandse economie: 1,6 procent in 2015

Het economisch herstel van Nederland wint eindelijk terrein. Dat blijkt uit nieuwe voorspellingen van de Europese rekenmeesters in Brussel die dinsdag bekend werden.

De groei komt dit jaar uit op 1,6 procent en volgend jaar op 1,7 procent, aldus de Europese Commissie in haar jongste prognose voor de Nederlandse economie.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Nieuw algoritme kan belegger stinkend rijk maken

Tijd is geld. Maar informatie ook. En het internet herbergt een schat aan informatie. De vraag is alleen: hoe kunnen we de relevante informatie (lees: de informatie die ons rijk kan maken) hieruit halen?

Tijd is geld. Maar informatie ook. En het internet herbergt een schat aan informatie. De vraag is alleen: hoe kunnen we de relevante informatie (lees: de informatie die ons rijk kan maken) hieruit halen?

De hoeveelheid informatie op het internet groeit exponentieel. Een gedeelte van deze informatie is beschikbaar in tekstformaat, zoals krantenartikelen, blogposts, webpagina’s of zelfs tweets en Facebook-pagina’s. Hierin bevindt zich een schat aan informatie waarbij de uitdaging is om alleen het relevante eruit te halen. Zeker in de wereld van beleggen is tijdige en correcte informatie zeer waardevol. Let wel, het gaat hier niet om voorkennis maar om publieke informatie die tijdig en juist geïnterpreteerd moet worden. Dat is zeker niet zo makkelijk als het klinkt!

[...]

Lees verder op scientias.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Bill Gates: Lage rente zorgt voor bubbelrisico

Bill Gates, chairman van Microsoft, heeft maandag laten weten zich zorgen te maken over de negatieve gevolgen van de aanhoudend lage rente. Hij maakt zich in dat kader niet alleen zorgen over de Verenigde Staten, maar over de hele wereld.

‘De omgeving met de huidige lage rentetarieven, is wereldwijd erg ongewoon. Het zou niet mogen blijven aanhouden’, zei Gates. ‘Het zorgt voor problemen op het vlak van leverage en bubbels. Hoe we hieruit komen zonder een economische terugval te veroorzaken? Dat wordt nog heel lastig.’

Lees verder op Beursplein6.nl
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Ontmoet de 10 rijkste mensen ter wereld jonger dan 40

De rijkste 30-jarige man ter wereld heeft een netto vermogen dat 5 keer hoger ligt dan de nummer 2 op de lijst van de 10 rijkste mensen jonger dan 40 jaar. Het zal u niet verbazen als we zeggen dat mark Zuckerberg van Facebook op deze eerste plaats prijkt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 5 mei 2015

Strategie Mario Draghi werpt eerste vruchten af

Na een lang economisch gevecht lijkt de strategie van Mario Draghi eindelijk zijn eerste vruchten te gaan afwerpen. Een strategie dat investeerders uit de obligatiemarkt moet drijven, zoekende naar nieuwe investeringsmogelijkheden in andere ‘risicovollere’ segmenten van de markt.

Geld moet niet voor lange tijd vastgezet worden in obligaties. Het moet door de markt rollen. De omloopsnelheid ervan moet omhoog waarbij schaarste eraan geen optie mag zijn. Deze methode zal ervoor moeten zorgen dat een deflationair drama uitblijft.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs