EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 14976 tot 14980
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

CPM Group: Zilverprijs onder druk door ruim aanbod

De zilverprijs heeft sinds 1991 niet meer zo lang in een dalende trend gezeten als nu, zo schrijft de CPM Group in haar nieuwste Silver Yearbook 2015. Het onderzoeksbureau schrijft in haar rapport dat de zilverprijs onder druk blijft staan door een sterk stijgende productie van zilvermijnen.

Lees verder op Doijer & Kalff
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Column Kees de Kort | De hotemetoten roepen dat het fantastisch gaat

In de Verenigde Staten en Aziƫ is het behelpen. De hoop in de VS is gericht op het tweede kwartaal, maar de eerste cijfers over de autoverkopen, de inkoopmanagers in de industrie en de bouw beloven weinig goeds, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

6 Tips om een betere (en dus rijkere) belegger te worden

De juiste aandelen kopen is niet eenvoudig, enkele tips helpen om een betere belegger te worden. Het komt er dan ook op aan om de kans op tegenslagen en kapitaalverlies zo klein mogelijk te maken. Dit zijn alvast enkele tips die je best ter harte neemt, ze maken van u een betere belegger (en dus ook een rijkere belegger).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Griekse regering dringt aan op snelle vrijmaking liquide middelen

De onderhandelingen tussen Griekenland en zijn kredietverleners zijn de voorbije dagen "constructief" verlopen. Dat heeft de woordvoerder van de Europese Commissie vandaag laten blijken. Griekenland hoopt intussen dat de geboekte vooruitgang de kredietverleners ertoe kan bewegen om snel extra cash vrij te maken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Dow Chemical schrapt wereldwijd 1.750 banen

Dow Chemical schrapt in de komende twee jaar wereldwijd 1.750 banen, wat neerkomt op 3 procent van het totale personeelsbestand. Dat maakte het Amerikaanse chemieconcern vandaag bekend. Het bedrijf is ook in Belgiƫ actief.

Lees verder op HLN.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs