EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 151 tot 155 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

BIS geeft goede punten aan cryptomunten, maar ook slechte

De Bank for International Settlements (BIS) is positief voor cryptomunten in het algemeen. Het gebruik van crypto door alle lagen van bevolking neemt toe. Zelfs instanties en sommige bedrijven in de financiele sector en overheden gebruiken blockchain en crypto’s inmiddels. Schaalvergroting dus, wat volgens een economische wet tot succes kan leiden. Tegelijkertijd waarschuwt de BIS echter dat net die schaalvergroting grote gevaren met zich meebrengt. Die waarschuwing of kritiek is deels terecht, maar evengoed onterecht. We leggen u het uit:

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

Bank of England waarschuwt voor gevaren cryptovaluta's

De Bank of England heeft banken en verzekeraars op het hart gedrukt uiterst voorzichtig te zijn met cryptovaluta’s. Die kunnen volatiel zijn en kwetsbaar voor fraude, vindt de toezichthouder.

Sam Woods, de tweede man van de centrale bank, heeft een brief over de kwestie geschreven aan de bank- en verzekeringssector. Woods is namens de Bank of England belast met het toezicht op financiële instellingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

Mark Cuban: ‘Iedereen kan miljonair worden met deze mind-set’

Mark Cuban sliep ooit op een kamer met 5 kameraden, reed rond in een oude rammelkar en leefde op macaroni met kaas. Nu is hij miljardair en eigenaar van de Dallas Mavericks, de rijkste sportclub ter wereld. Volgen Cuban is het eenvoudig om miljonair te worden, met je de juiste mind-set. Iedereen kan er in slagen.

Cuban is naast de eigenaar van de rijkste sportclub ter wereld ook een bekend gezicht in het populaire Amerikaanse Shark Tank, waar hij jonge ondernemers advies geeft en helpt met investeringen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

Kan de Bitcoin nog verder dalen?

De grootste digitale munt ter wereld wist tijdens de afgelopen handelsdagen voor het eerst sinds lange tijd onder de grens van 6.000 dollar te duiken. Hiermee lijkt de dalende trend een vervolg te krijgen. Mogelijk raakt de daling zelfs in een stroomversnelling terecht. Tot hoe ver kan de Bitcoin eigenlijk dalen?

Het koerspatroon bij de Bitcoin wordt op dit moment gedomineerd door het negatieve nieuws omtrent de grootste digitale munt ter wereld. Zo wist het nieuws over diverse hacks meermaals te leiden tot een scherpe daling. Toch is de huidige daling, voor de Bitcoinbeleggers die al wat langer meelopen, helemaal niets nieuws. De Bitcoin heeft in het verleden zelfs voor hetere vuren gestaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 28 juni 2018

De 10 rijkste Amerikanen

Het grootste deel van de miljardairs ter wereld is afkomstig van de Verenigde Staten. Veel belangrijke investeerders, alsook invloedrijke bedrijven zijn afkomstig uit dit land. Dit zijn de 10 rijkste Amerikanen op dit moment. 

De rijkste man ter wereld is op dit moment een Amerikaan, maar er zijn in de Verenigde Staten heel wat miljardairs. Maar wie zijn de rijkste Amerikanen? Hoe rijk zijn ze en hoe vergaarden ze hun miljarden? In dit artikel lijsten we de rijkste Amerikanen op en geven we een woordje uitleg over hoe ze aan hun miljarden kwamen. 

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs