EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 151 tot 155
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

Nieuwe zeepbellen (en crisis) in de maak

De stijgende rente maakt in de VS alvast de eerste slachtoffers en wel in de automarkt aldaar: “Buyers are suddenly missing from showrooms”, bloklettert Zerohedge.com, de uiterst kritische sociaal-economische website die wel steeds bovenop het allerlaatste nieuws zit, en meestal nog juist zit ook met haar voorspellingen en extrapolaties.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

China kondigt extra importtarieven voor Amerikaanse goederen aan

China kondigt opnieuw importheffingen voor Amerikaanse goederen aan. Het land zal een importtarief van 25 procent op 106 Amerikaanse producten introduceren.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

81 procent van de ICO’s zijn frauduleus

De populariteit van cryptomunten gaat gepaard met allerlei nieuwe financiële gebeurtenissen en instrumenten om munt te slaan uit deze technologische ontwikkeling. Zo zijn er de felomstreden ICO’s die momenteel massaal geblokkeerd worden op verschillende sociale media websites. En terecht blijkbaar, 81 procent van de initial coin offerings zouden frauduleus zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 4 april 2018

VS wil meer dan duizend Chinese producten extra belasten

De Amerikaanse regering heeft een lijst gepubliceerd met meer dan 1.300 Chinese producten waarvoor zij de invoertarieven met 25 procent wil verhogen. Het gaat vooral om hightech-producten, waaronder halfgeleiders, pacemakers en protheses.

Ook staan er grondstoffen voor medicijnen als insuline en antidepressiva op. De totale waarde bedraagt zo'n 50 miljard dollar.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 april 2018

Verenigde Staten bouwen nieuwe bases in Syrië

De Verenigde Staten bouwen momenteel twee nieuwe militaire bases in het noorden van Syrië, meer specifiek in de regio van Manbij. Daarmee schuift het Amerikaanse leger weer iets dichter op richting de Eufraat en richting het gebied dat inmiddels onder controle is van het Turkse leger.

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs