Nieuws / Artikelen met het woord

57860 artikelen gevonden. Artikel 151 tot 155
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Laatste kans om nog te veranderen van Zorgverzekering

Wist u dat ruim 15% van de mensen in Nederland op de laatste dag van het jaar nog altijd geen keuze heeft gemaakt voor een nieuwe zorgverzekering? Elk jaar veranderen er weer verschillende zaken en veel mensen schuiven het afsluiten voor zich uit. U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2018 want de verschillen zijn nog nooit zo groot geweest? Zorgkiezer.nl helpt u bij maken van een goede beslissing voor uw zorgverzekering.

Bron: DeWereldMorgen
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Olie-industrie Venezuela in dodelijke spiraal

Corruptie in de Venezolaanse staatsolie-industrie, waardoor voormalige ministers en hoge managers achter de tralies zitten, is het laatste bewijs dat de industrie aan het instorten is.

Volgens econoom Luis Oliveros is de productie van ruwe olie met miljoenen vaten per dag gedaald. In december 2013 was de productie 2.894.000 vaten per dag, vergeleken met 1.837.000 in november 2017.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Laatste kans om nog te veranderen van Zorgverzekering

Wist u dat ruim 15% van de mensen in Nederland op de laatste dag van het jaar nog altijd geen keuze heeft gemaakt voor een nieuwe zorgverzekering?

Elk jaar veranderen er weer verschillende zaken en veel mensen schuiven het afsluiten voor zich uit. U moet echter goed opletten bij de keuze voor uw zorgverzekering 2018 want de verschillen zijn nog nooit zo groot geweest!

Bron: nu.nl
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Deze boeken moet je volgens bekende ondernemers lezen

"Game changing" ceo's lezen volgens Inc magazine zeker vier boeken per maand. Maar de keuze is reuze. Welke boeken moet je lezen?

NUzakelijk vroeg vijf bekende ondernemers naar hun favoriete boeken en films.

Bron: BitcoinSpot.nl
Geplaatst: zondag 31 december 2017

Ja: Ripple is veel geld waard en: Nee het wordt niet de nieuwe Bitcoin

Wat is Ripple en waarom is het zoveel waard geworden? Ripple heeft Ethereum ingehaald qua marktwaarde welke nu rond de 8.7 Miljard dollar schommelt. Op het moment van schrijven is één ripple 2,2 dollar waard waarmee deze bijna 350x over de kop is gegaan sinds december 2016. We hebben tot nu toe minimale aandacht besteed aan Ripple omdat het, want ons betreft, niet de eigenschappen bevat die een cryptocurrency aantrekkelijk maken. Sterker nog het is niet echt een cryptocurrency. Wordt Ripple enkel gekocht omdat het nu nog zo goedkoop is en wat is Ripple eigenlijk?