Nieuws / Artikelen met het woord

57325 artikelen gevonden. Artikel 151 tot 155
Bron: XanderNieuws
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

The Economist kondigt migratie van 1,2 miljard Afrikanen naar Europa aan

Analisten Gefira: ‘Sociale zekerheid in Europa onhoudbaar als huidige massa immigratie niet wordt gestopt’ – Voorbeeld uit eigen land: Nu al leven 3 x zoveel Marokkanen als Nederlanders van uitkering – ‘Stemmen op partijen die open-grenzen willen komt neer op zelfmoord’

Als het aan de globalistische leiders in Europa ligt hebben we nog maar een fractie toegelaten van het werkelijke aantal immigranten waar ze onze landen mee willen overspoelen. (Afbeelding: Getty Images (2))

Bron: Express.be
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Amerikaans economisch herstel gaat voorbij aan ‘forgotten people’

In de Verenigde Staten kan slechts een gedeelte van de bevolking profiteren van de economische heropleving. Regio’s die door de recessie het zwaarst werden getroffen, zien ook het herstel grotendeels aan zich voorbijgaan.

Bron: HLN.be
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Amerikanen voor het eerst rijker dan Zwitsers, België op zesde plaats

Voor het eerst zijn de Amerikanen gemiddeld rijker dan de Zwitsers. Dat blijkt uit het jongste Allianz Global Wealth Report voor 2016, dat een klassement opstelt van de financiële vermogens wereldwijd. België strandt op de zesde plaats. Uit het rapport blijkt ook dat de vermogens vorig jaar wereldwijd opnieuw zijn gestegen, tot een nieuwe recordhoogte.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Zo kan je €1 miljoen sparen voor je 40e

Er zijn verschillende manieren om rijk te worden. Onderstaande miljonairs deden het allemaal op hun eigen manier. Maar ze deden het. Dat wil zeggen dat iedereen dit kan doen, zo lang je maar de juiste tactiek of de juiste mentaliteit toepast. Het komt namelijk niet vanzelf, dat miljoen op je bankrekening.

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 29 september 2017

Zakkenvullers in de goudsector

John Paulson gokte in 2007 tegen de huizenmarkt en verdiende een fortuin voor hemzelf en zijn beleggers.

Zijn compensatie bedroeg een slordige $3,7 miljard dat jaar.

Helaas lijkt het sindsdien allemaal wat minder te vlotten.

Zerohedge becijferde een jaar geleden dat een belegger die eind 2010 $100.000 investeerde in het Paulson Advantage Fund, daar nog maar $26.000 van over had.