EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
30
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
30
kliks
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15011 tot 15015
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Financieel profeet voorspelt einde Euro tegen oktober 2015

De strijd om de euro is reeds gestreden en helaas verloren…  . Dit is alvast de conclusie van financieel analist Martin Armstrong. Deze schat het risico op niet minder dan 90%. Ongetwijfeld één van de zovele doemdenkers zullen velen zeggen, echter in de financiële wereld geniet Martin Armstrong een legendarische reputatie als helderziende.  Dit specifieke probleem omtrent de euro wordt echter gedeeld door diverse economen en onrechtstreeks door de ECB.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Market Update (4 mei 2015)

Spaarders gaan door lage rente sneller over tot beleggen, Warren Buffet is bezorgd over het voortbestaan van de euro, Denemarken wil meedoen aan Europese bankenunie en grote winkelketens in de VS sluiten in totaal meer dan 6.000 filialen vanwege zwakke economie. Verder in het nieuws: Iran en Turkije laten dollar vallen als handelsmunt, euro stijgt weer boven de $1,12 en China investeert miljarden in nieuwe spoorwegen voor Afrika en de nieuwe ‘Silk Road’ handelsroute door Eurazië.

Lees verder op Marketupdate.nl
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Bitcoin meets Wall Street

Goldman Sachs blijkt de eerste grote Wall Street bank die gaat investeren in digital currencies. Vorige week woensdag werd bekend dat Goldman de laatste subsidieronde leidde voor Circle Internet Financial, waarmee $50 miljoen opgehaald werd door verschillende investeerders. Goldman Sachs wordt in haar investering in ieder geval vergezeld door het Chinese IDG Capital Partners.

In oktober 2013 werd Circle gelanceerd. In haar eerste investeringsronde haalde zij $9 miljoen op. In de tweede financieringsronde vorig jaar kwam daar nog eens $17 miljoen bij. Met haar laatste financieringsronde wordt zij nu gewaardeerd op een slordige $200 miljoen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Nederland is het op drie na rijkste land

Nederland is het op drie na rijkste land ter wereld, blijkt uit het dinsdag gepubliceerde Global Wealth Report van de Duitse verzekeraar Allianz.

[... top 10]

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Nederlandse aardolie-import daalt ondanks de lage olieprijs verder

Volgens het CBS importeerde Nederland in januari van dit jaar 4131 miljoen kilo aardolie. Dat is 14% minder dan in januari 2014 toen de import 4819 miljoen kilo bedroeg.

In de grafiek hieronder staan de maandelijkse importcijfers van het CBS vanaf januari 2011 weergegeven.

Lees verder op Cassandraclub

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs