EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15011 tot 15015 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

El-Erian: Kans op ongeluk voor Griekenland is 55%

Mohamed El-Erian heeft dinsdag gezegd dat er een grote kans is op een ‘Grieks ongeluk’. Hij voorziet op de korte termijn dan ook geen schuldendeal.

Mohamed El-Erian heeft dinsdag gezegd dat er een grote kans is op een ‘Grieks ongeluk’. Hij voorziet op de korte termijn dan ook geen schuldendeal.

De chief economic advisor van Allianz ziet een kans van 55 procent op een ‘potentieel ongeluk’ dat ervoor zorgt dat beleidsmakers de controle verliezen. El-Erian zei dat kans is toegenomen dat de Griekse economie dag in dag uit aan het imploderen is. ‘De reden hiervoor is wat er daadwerkelijk in het land gebeurt.’

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Column Kees de Kort | Positieve verhalen

De Nederlandsche Bank en het Centraal Planbureau zijn hyper over de werkgelegenheid. Kees de Kort ging daarom op zoek naar positieve verhalen.

De Nederlandsche Bank en het Centraal Planbureau zijn hyper over de werkgelegenheid. Kees de Kort ging daarom op zoek naar positieve verhalen.

"Ik ben op zoek gegaan naar verhalen die het enthousiasme van DNB en CPB moeten ondersteunen maar ik kom helaas alleen maar verhalen tegen die dit enthousiasme ondermijnen", zegt de Kort.

Het UWV denkt dat er duizenden banen gaan verdwijnen. De zorg is dus ondanks de opkomende vergrijzing geen groeisector. "Wat doet dit met het sentiment van mensen die in de zorg werken?" vraagt Kees de Kort zich af. Zo ook in de ICT; de individuele ict-er is zijn baan niet zeker omdat hij de ontwikkelingen in deze branche niet altijd kan bijbenen. "Zelfs in een groeisector zoals de ICT maakt men zich dus zorgen", constateert onze macro-econoom.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Donald Trump als presidentskandidaat: miljardje hier, miljardje daar

Hij doet mee en geldt als de rijkste kandidaat om namens de Republikeinse partij te strijden voor het Amerikaanse presidentschap. Vastgoedtycoon Donald Trump houdt van gepeperde uitspraken, komt superlatieven te kort om zichzelf te prijzen en niemand weet precies hoeveel hij waard is.

10 miljard dollar. Dat is-ie eigenlijk waard, stelde vastgoedtycoon Donald Trump op 3 juni in een gesprek met persbureau Bloomberg. Maar toen Trump afgelopen dinsdag aankondigde dat hij meedoet in de strijd om de Republikeinse nominatie voor de Amerikaanse presidentsverkiezingen, verstrekte hij een A4’tje waarin zijn netto vermogen wordt afgerond op 8,7 miljard dollar — per medio 2014 wel te verstaan.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Nieuwe Nederlandse Bitcoin show: "The Bitcoin report"

Het internet is weer een nieuwe nederlandstalige youtube show rijker. "The Bitcoin Report" wordt gepresenteerd wordt door Dennis Binnekade en brengt wekelijks het laatste Bitcoin nieuws. Daarnaast zijn er periodiek ook interviews met bekende mensen uit de Bitcoin industrie en wordt er dieper ingegaan op bijvoorbeeld het kopen, opslaan en beveiligen van Bitcoin. Zo konden en onder andere al genieten van een show waarin uitgelegd wordt wat bitcoin is, hoe en waar je het kan kopen en hoe je het beste bitcoins kan opslaan.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: woensdag 17 juni 2015

Investeerders vrezen voor nieuwe zeepbel en recessie

Twee derde van de institutionele investeerders wereldwijd, ziet extreme risico’s momenteel steeds meer als een bedreiging. Toch zegt slechts 27 procent van hen zich tegen deze bedreigingen in te dekken door midden van een strategie. Dat blijkt uit de Global RiskMonitor van Allianz Global Investors.

Institutionele investeerders vrezen steeds vaker voor bijvoorbeeld een zeepbel in bepaalde activaklassen, voor geopolitieke spanningen of voor een schok in de oliemarkten. Vanwege de internationale verwevenheid van de financiële markten wordt dit soort evenementen, dat verbonden is met extreme risico’s, steeds frequenter.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs