EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15016 tot 15020
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

8 miljoen mensen in Belgiƫ krijgen een uitkering

Roland Duchatelet, bekend ondernemer en eigenaar van voetbalclubs, mocht bij Kanaal Z afgelopen weekend nog eens een lans komen breken voor het basisinkomen. Met dat idee leurt hij al zowat een decennium. Het moet gezegd: op dat vlak liep Duchatelet voorop in de massa. Hij bepleitte de alternatieve vorm van uitkeringen al toen nog niemand anders zich met de materie bezig hield.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Industriƫle groei te danken aan Mario Draghi?

Hoera, het gaat goed met de economie in de Europese Unie! Alleen maar vreugdekreten zo aan het begin van de nieuwe werkweek.

Hoera, het gaat goed met de economie in de Europese Unie! Alleen maar vreugdekreten zo aan het begin van de nieuwe werkweek.

De industriƫle groei zou aantrekken in de Europese landen, ook in Belgiƫ. Politici en economen die voorstander zijn van het kwantitatieve versoepelingsbeleid van de Europese Centrale Bank zien hierin alvast het bewijs dat de QE werkt. Zo simpel ligt alles niet.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Duitse industrie blijft lekker draaien, Fransen kampen met krimp

De tweedeling in de groeiontwikkeling van de Duitse en Franse industrie tekende zich in april weer sterker af.

De tweedeling in de groeiontwikkeling van de Duitse en Franse industrie tekende zich in april weer sterker af.

In Frankrijk nam het tempo van de achteruitgang weer toe, na een kleine verbetering in maart. De situatie in de op een na grootste economie van de eurozone verslechterde ook sterker dan op basis van een eerste raming werd gedacht.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Griekse industriƫle activiteit naar laagste peil in 2 jaar

De activiteit in de industrie van Griekenland is opnieuw gekrompen in april, zelfs naar het laagste peil in bijna twee jaar. Ook de industriƫme activiteit in Frankrijk is in april opnieuw gezakt. In onder meer Duitsland, Spanje en Italiƫ hield het herstel daarentegen aan, meldde onderzoeksbureau Markit vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 4 mei 2015

Buffett: “Bij normale rente zouden aandelen niet zo duur zijn”

Volgens Warren Buffett zijn de relatief hoge aandelenkoersen van dit moment alleen te rechtvaardigen vanwege de extreem lage rente. “Als we terug gaan naar een normale rente zouden we aandelen tegen de huidige waardering duur vinden”, zo verklaarde de miljardair tijdens de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van Berkshire Hathaway.

Lees verder op Marketupdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs