EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15036 tot 15040 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 juli 2015

Goudprijs in India lager door tegenvallende vraag

In India ligt de goudprijs per troy ounce op dit moment $8 tot $15 beneden de internationale goudprijs in Londen, zo meldt Reuters. De korting op goud is het gevolg van een relatief zwakke vraag in combinatie met ruime voorraden bij goudhandelaren.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 3 juli 2015

Video: Starikov over centrale banken en geldcreatie

In deze video geeft de Russische schrijver en politicus Nikolai Starikov zijn mening over de soevereiniteit van landen, centrale banken, geldcreatie en oneerlijke concurrentie als gevolg van het monetaire beleid van Westerse landen. Volgens hem is het Westerse monetaire systeem gedoemd vroeg of laat ineen te storten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 3 juli 2015

Advies economiedocenten Griekenland: Blijf in de Eurozone

Griekenland moet er alles aan doen om in de Eurozone blijven, dat staat in een verklaring die ondertekend is door in totaal 246 economiedocenten van verschillende Griekse hogescholen en universiteiten. Het verlaten van de Eurozone en de EU brengt onvoorspelbare en desastreuze gevolgen met zich mee voor de nationale veiligheid en de democratische stabiliteit van ons land.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015

'Griekse crisis kan ook luchtvaart raken'

De wereldwijde vraag naar vliegtickets blijft stevig aantrekken, maar de crisis rond Griekenland vormt een serieuze bedreiging voor de groei in Europa.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015

'Griekse banken kunnen uiteindelijk steun krijgen uit noodfonds'

De noodlijdende Griekse banken kunnen indien de Europese Centrale Bank de noodsteun intrekt, toch overeind worden gehouden met geld uit het permanente noodfonds ESM.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs