EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15051 tot 15055 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 3 juli 2015

Een ramp 10x groter dan Griekenland en niemand ziet het

Terwijl iedereen afgeleid is door wat er zich in Griekenland afspeelt, ontplooit zich een nog grotere ramp aan de andere kant van de wereld.

Terwijl iedereen afgeleid is door wat er zich in Griekenland afspeelt, ontplooit zich een nog grotere ramp aan de andere kant van de wereld.

De Chinese aandelenmarkten hebben in drie weken tijd een dikke 20% ofwel 2,36 biljoen dollar aan waarde verloren. Deze situatie kan het begin van het einde zijn voor de economische “heropleving”.

2,36 biljoen dollar, dat is gelijk aan 10 keer het bruto binnenlands product van Griekenland!

Geen lachertje dus. Niet voor niets denken specialisten dat dit het consumentenvertrouwen in China serieus kan doen kelderen. Als dat effectief gebeurt, dan blijven de gevolgen niet tot China beperkt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 3 juli 2015

Goudprijs in India lager door tegenvallende vraag

In India ligt de goudprijs per troy ounce op dit moment $8 tot $15 beneden de internationale goudprijs in Londen, zo meldt Reuters. De korting op goud is het gevolg van een relatief zwakke vraag in combinatie met ruime voorraden bij goudhandelaren.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: vrijdag 3 juli 2015

Video: Starikov over centrale banken en geldcreatie

In deze video geeft de Russische schrijver en politicus Nikolai Starikov zijn mening over de soevereiniteit van landen, centrale banken, geldcreatie en oneerlijke concurrentie als gevolg van het monetaire beleid van Westerse landen. Volgens hem is het Westerse monetaire systeem gedoemd vroeg of laat ineen te storten.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 3 juli 2015

Advies economiedocenten Griekenland: Blijf in de Eurozone

Griekenland moet er alles aan doen om in de Eurozone blijven, dat staat in een verklaring die ondertekend is door in totaal 246 economiedocenten van verschillende Griekse hogescholen en universiteiten. Het verlaten van de Eurozone en de EU brengt onvoorspelbare en desastreuze gevolgen met zich mee voor de nationale veiligheid en de democratische stabiliteit van ons land.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015

'Griekse crisis kan ook luchtvaart raken'

De wereldwijde vraag naar vliegtickets blijft stevig aantrekken, maar de crisis rond Griekenland vormt een serieuze bedreiging voor de groei in Europa.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs