EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15056 tot 15060 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

IMF positief over Nederland: ‘herstel zet door’

Het herstel van de Nederlandse economie zet door, geholpen door de investeringen en export, stijgende huizenprijzen en sterkere consumentenbestedingen. Dat schrijft het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport over Nederland dat maandag werd gepubliceerd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Een forse uitbraak van de goudprijs kan niet lang meer uitblijven

Het slechtste wat je nu kunt doen … is goud verkopen. Dit is waarom. De goudprijs stagneert al enige tijd, het zit gevangen in een trading range tussen $ 1.170 en $ 1.250. Nochtans zijn er achter de scène krachten aan het verzamelen die de goudprijs fors hoger kunnen duwen. We zetten ze even op een rijtje:

# China creëert een Goud investeringsfonds voor centralen banken. Meer dan 60 andere landen hebben al in dit fonds geïnvesteerd. Dit fonds moet $ 16 miljard ophalen om te investeren in goudmijnen in de Silk Road regio.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Grote Amerikaanse bedrijven zitten op 1,82 biljoen dollar in cash

De enorme berg met cash waar Amerikaanse bedrijven op zitten, wordt alleen maar groter en groter.

De enorme berg met cash waar Amerikaanse bedrijven op zitten, wordt alleen maar groter en groter.

Het ‘Standard and Poor’s Ratings Services’ universum van bijna 2 duizend Amerikaanse nonfinancial bedrijven, bleek in totaal 1,82 biljoen dollar aan geld en lange- en kortetermijnbeleggingen te bezitten aan het einde van 2014. Dit is een stijging van bijna 5 procent tegenover het eind van 2013, aldus Andrew Chang van Standard and Poor’s.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Griekse wanbetaling kan elke Belg tot 609 euro kosten

Als het tot een wanbetaling van Griekenland zou komen, kan die in het slechtste geval elke Belg 609 euro kosten. In zo'n scenario waarbij Griekenland 100 procent van zijn schulden niet zou terugbetalen, zou dit ons land 6,825 miljard euro kosten, of 1,69 procent van het bbp. Dat blijkt uit een berekening van ING Economic Research, die enkel rekening houdt met het geld dat de eurolanden via steunmechanismen aan Griekenland geleend hebben.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 15 juni 2015

Column Kees de Kort | Wat heb je gedronken vanmorgen?

Ook de projectontwikkelaars krijgen weer lef en durven weer kantoren te bouwen. Maar is dat wel nodig, nu het Planbureau voor de Leefomgeving heeft vastgesteld dat de leegstand nog altijd toeneemt.

Ook de projectontwikkelaars krijgen weer lef en durven weer kantoren te bouwen. Maar is dat wel nodig, nu het Planbureau voor de Leefomgeving heeft vastgesteld dat de leegstand nog altijd toeneemt.

Opgeteld vraagt het PBL zich af of het met die leegstand nog wel nodig is om er nieuwe kantoren bij te zetten. Een vergelijkbaar verhaal is te vertellen over winkelruimte; er komen steeds meer winkels leeg te staan en wat zijn daar de gevolgen van voor de leefbaarheid in de gemeenten waar dat gebeurt? Kortom: er gebeuren wel dingen, maar of het opgeteld een goed verhaal is, daar is het PBL nog niet van overtuigd."

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs