EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
19
kliks
15
kliks
14
kliks
Bron: Goudverzekerd.nl
14
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15066 tot 15070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

Griekse beurs zwaar onderuit

Vijf weken lang werd er niet meer gehandeld op de Griekse beurs omwille van de grote onzekerheden omtrent de crisis en een mogelijke ‘Grexit’. Nu dit scenario van de baan is, zou je denken dat de Grieken opgelucht zouden zijn en dan het vertrouwen terug is wedergekeerd.

Maar niets blijkt minder waar te zijn. Vandaag ging de beurs van Athene terug open en het is een heropening om snel te vergeten vermits de Athex composite-index deze ochtend opende met een verlies van 23 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

Griekse industrie krijgt ongekend grote opdoffer in juli

De bedrijvigheid in de Griekse industrie is in juli ongekend sterk gedaald. Dat maakte onderzoeksbureau Markit maandag bekend.

De zogeheten inkoopmanagersindex voor de Griekse industrie ging vorige maand van 46,9 naar 30,2. Aangezien een stand lager dan 50 al duidt op krimp, wijst de uitslag voor Griekenland op een enorme achteruitgang. Volgens Markit is het de laagste stand die ooit werd gemeten.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

Ben Bernanke: We need new rules of the game

Jim Rickards had the privilege of spending time with Ben Bernanke, former chairman of the Federal Reserve System, in Seoul, South Korea recently, because both were keynote speakers at an international financial forum. According to Rickards Ben Bernanke was explicit that a financial reset is needed to end the dysfunction of the current system.

Lees verder op The BIG RESET
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

Edwards ziet nog grotere crisis dan 2008, noemt goud ‘must-have’

SocGen strateeg Albert Edwards laat in zijn laatste update vanuit een zonnig Banyuls-sur-Mer doorschemeren dat hij bullish is op goud. En niet zo’n beetje ook.

SocGen strateeg Albert Edwards laat in zijn laatste update vanuit een zonnig Banyuls-sur-Mer doorschemeren dat hij bullish is op goud. En niet zo’n beetje ook.

Afgelopen donderdag schreven we over de enorme dalingen in de real, lira, rand en peso tegen de dollar. Edwards legt allereerst uit wat er met deze emerging market valuta’s gebeurt. Het proces werkt als volgt:

Volgens Edwards zitten we nu op dat laatste punt. Maar de strateeg is nog steeds positief op goud, ondanks dat de grondstoffenmalaise de prijs van het edelmetaal mee omlaag trekt:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 augustus 2015

"Griekenland wil 24 miljard aan noodsteun voor augustus"

Griekenland vraagt voor een eerste betaling aan noodsteun zo'n 24 miljard euro. Daarmee wil het nog in augustus bijvoorbeeld zijn banken versterken en schulden afbetalen aan de Europese Centrale Bank (ECB). Dat meldt de Griekse krant Avgi zondag.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs