EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15066 tot 15070 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015

Faillissement Griekenland is het beste wat de markten kan overkomen

Griekenland is al 6 maanden in onderhandeling met zijn schuldeisers en er is nog steeds geen oplossing. Een faillissement of niet houdt de markten in een wurggreep, van opluchting tot vrees in enkele minuten. De markten snakken naar een oplossing en wat de oplossing ook zal zijn, de kans is groot dat de markten positief zullen reageren.

Griekenland is met een bbp van $ 241 miljard in feite een kleine schakel op economisch gebied, de VS heeft bijvoorbeeld een bbp van $ 17 biljoen, China $ 9 biljoen en Duitsland $ 4 biljoen. Maar de vrees zit er vooral in dankzij het zogeheten ‘besmettingsgevaar’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015

Goudprijs stijgt licht na tegenvallend banencijfer VS

Er kwamen in de maand juni 223.000 banen bij, terwijl analisten rekenden op een banengroei van 233.000. Een andere tegenvaller was dat het gemiddelde inkomen niet omhoog ging, terwijl op een kleine stijging van 0,2% werd gerekend. Ook het banencijfer van de maand mei werd behoorlijk naar beneden bijgesteld, van de oorspronkelijke 280.000 naar 245.000 nieuwe banen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015

Video: Oekraïne, de Westerse media en geopolitiek

Vorige week donderdag was Marketupdate aanwezig bij een debat over Oekraïne, de Westerse media en de geopolitieke ontwikkelingen in de wereld. Een interessant debat met zeer uiteenlopende meningen en visies. De drie sprekers betogen dat de Westerse media niet altijd neutraal zijn in hun berichtgeving en dat de media een belangrijke rol spelen in het bespelen en sturen van de publieke opinie.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015

Nederland heeft meer schulden dan Griekenland

Nu alle ogen op Griekenland gericht zijn is het makkelijk het overzicht te verliezen. Vaak wordt gesuggereerd dat het land een buitensporig hoge schuld heeft, maar in hoeverre klopt die bewering? Marketupdate verzamelde de meest recente cijfers van Eurostat en concludeerde dat Nederland naar verhouding evenveel schulden heeft als Griekenland.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015

Iran haalt 13 ton goud terug uit Zuid-Afrika

Iran heeft 13 ton goud uit Zuid-Afrika over laten vliegen naar eigen land, zo bericht de Islamic Republic News Agency (IRNA). Het gaat om een gedeelte van de goudvoorraad waar Iran al langer over beschikte, maar dat door de Westerse sancties niet getransporteerd mocht worden.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs