EUR/USD:
GOUD:
ZILVER:
BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
46
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
27
kliks
Bron: AmsterdamGold
25
kliks
Bron: BNR.nl
19
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15071 tot 15075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

‘Beleggers dumpen massaal grondstoffen-ETFs’

Grondstoffenprijzen zijn de afgelopen weken flink onderuit gegaan. Aanhoudende zorgen over economische vertraging in China maken beleggers ongerust. Deze zorgen werden aangewakkerd door macrocijfers uit China waaruit bleek dat de industriële activiteit bleef dalen in juli.

De forse correctie op de grondstoffenmarkt heeft ook gezorgd voor een stevige uitstroom bij grondstof-ETF’s. Beleggers dumpen massaal ETF’s die de koersbewegingen volgen van verschillende grondstoffenproducenten. Sommige van deze trackers bereiken nieuwe dieptepunten, veroorzaakt door de snelle daling van grondstoffenprijzen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Deze 5 grootbanken omarmen de Bitcoin technologie

In zijn relatief korte geschiedenis weet Bitcoin en de blockchain technologie aardig wat mensen te boeien. In eerste instantie leek het een bedreiging voor het traditionele financiële systeem. Het is dan ook begrijpelijk dat banken reageerden met scherpe kritieken. Maar hoewel grote financiële instellingen het er over eens zijn dat Bitcoin gedoemd is om te mislukken als munt geloven steeds meer mensen in de voordelen van de blockchain technologie dat achter het concept van de Bitcoin staat. De volgende 5 grootbanken tonen in ieder geval een meer dan gemiddelde interesse:

BNP Paribas kijkt naar verluidt naar de mogelijkheid om Bitcoin toe te voegen aan één van zijn currency funds. In een publicatie van analist Johann Palychata van BNP Paribas merkte hij op dat de blockchain ofwel zou kunnen leiden tot een “totale ontwrichting” van de wereldhandel of juist het tegenovergestelde: een verbetering in de manier waarop er handel wordt gedreven.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

30 juli: Schäuble wil Europese Commissie castreren en 8 andere dingen die je moet weten

De Duitse minister van Financiën Wolfgang Schäuble lijkt de macht van de Europese Commissie in te willen perken. Analist Arne Petimezas van beursmakelaar AFS Group praat je bij vanaf de beursvloer in Amsterdam.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Goldman Sachs: prijs ijzererts zal verder dalen

De markt voor ijzererts is een kopersmarkt, zo meldt Goldman Sachs deze week. De bank denkt dan ook dat de grondstof waarschijnlijk verder in prijs kan dalen nu de voorraden steeds groter worden.

De recente zwakte die we gezien hebben in Australische transporten, zijn slechts een tijdelijke onderbreking van de verdere expansie, zo stelt analist Christian Lelong deze week in een note. Wanneer de activiteiten van grote Australische producenten terug op volle kracht zijn en binnen enkele maanden een nieuwe mijn opent in Roy Hill, zal de neerwaartse druk waarschijnlijk doorzetten, stelde hij.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 30 juli 2015

Albert Edwards: "Goud is een must-have"

Veel banken zijn de laatste tijd erg negatief over goud, maar Albert Edwards van Société Générale blijft bijzonder positief over het edelmetaal. In zijn laatste update aan klanten van de bank schrijft hij dat goud een geweldig instrument is om in bezit te hebben voor de komende financiële crisis.

Lees verder op Doijer & Kalff
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Personal Finance
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs