EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
22
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15071 tot 15075
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Column Kees de Kort | Dit geeft te denken

"De economie is nu, voorjaar 2015, een kleine 2 procent kleiner dan zeven jaar geleden voordat de crisis begon." Dat is de reden dat de Nederlandse consument nog steeds niet zo vrolijk is, zegt BNR's macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Hillary C. krijgt 5 miljoen subsidie van PvdA Minister Sharon D.. Waarom?

AMSTERDAM-NOIR-Wat hebben ‘ISIS-Abattoir’ en Hillary Clinton gemeen?

AMSTERDAM-NOIR-Wat hebben ‘ISIS-Abattoir’ en Hillary Clinton gemeen?

Ze krijgen beide bloed-poen van Saoedi Arabië . Wat hebben de separatisten en Hillary Clinton gemeen? Ze zijn beide vrienden van Poetin. Die was de ‘Neonazi Telegraaf’ even ontgaan in zijn dr. Goebbels propaganda tegen Poetin. Maar belangrijker voor u om te weten, wat heeft het “Lieg en Bedrieg Kabinet gemeen met Saoedi Arabië en Poetin? Ook het Kabinet geeft net als Poeitin en Saoedi Arabië de Clinton Maffia-familie miljoenen. De Sopranos met alle respect ( één van de beste misdaad serie) zijn kleine Criminele Schlemielen in de marge vergeleken bij de Clintons en King Willem.

[...]

Lees verder op Stevenbrownsblog
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Luchtvervuiling kost Europa jaarlijks 1500 miljard

Luchtvervuiling is niet alleen slecht voor de gezondheid, de economische kosten die ermee gepaard gaan zijn duizelingwekkend. Volgens de Wereldgezondheidsorganisatie kost luchtvervuiling Europa maar liefst 1500 miljard euro per jaar door vroegtijdige overlijdens en ziekte. Dat is bijna een tiende van het bruto binnenlands product van de Europese Unie.

[...]

Lees verder op Trouw.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Dijsselbloem: eurozone is klaar voor Grexit

Eurogroep-voorzitter en minister van Financiën Jeroen Dijsselbloem (PvdA) zegt dat de eurozone is voorbereid op een Grexit. 'Nederland en de eurozone zijn voorbereid op eventualiteiten,' zei de minister donderdag.

Heeft de eurozone een plan klaarliggen voor een Grieks vertrek uit de eurozone?

[...]

Lees verder op Elsevier.nl
Geplaatst op: vrijdag 1 mei 2015

Bitcoin dood? Goldman Sachs gelooft er nog in

Goldman Sachs stopt voor het eerst geld in de digitale munteenheid Bitcoin. De Amerikaanse investeringsbank leidt een investeringsronde van ongeveer 45 miljoen euro in de Bitcoin-startup Circle.

Goldman Sachs stopt voor het eerst geld in de digitale munteenheid Bitcoin. De Amerikaanse investeringsbank leidt een investeringsronde van ongeveer 45 miljoen euro in de Bitcoin-startup Circle.

Dat meldde Quartz donderdag. Samen met onder andere het Chinese IDG Capital Partners waagt Goldman Sachs zich in de komende periode voor het eerst in de wereld van Bitcoin. In totaal investeert de bank samen met partners 50 miljoen dollar, omgerekend zo’n 45 miljoen euro, in het Amerikaanse Circle.

Lees verder op z24.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs