EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 15071 tot 15075 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 2 juli 2015

‘ECB houdt Griekse steun op huidig niveau’

De Europese Centrale Bank (ECB) heeft het plafond voor de noodsteun aan Griekse banken woensdag ongewijzigd gelaten. Dat meldde persbureau Bloomberg op basis van ingewijden.

De ECB handhaafde daarmee het besluit van zondag, toen het steunniveau ook niet werd opgeschroefd. Vervolgens besloten de Griekse financiële autoriteiten om de Griekse banken in ieder geval tot en met volgende week maandag gesloten te houden.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Is de wereld peak-steenkool al gepasseerd?

De produktie van steenkool in een land bereikt op een bepaald moment een maximum en neemt daarna af. In de meeste Europese landen werd de maximale steenkoolproduktie al in de eerste helft van de 20e eeuw bereikt.

In 1913 bereikte Groot-Brittannië peak-coal, zoals duidelijk zichtbaar in onderstaande grafiek.

In Duitsland piekte de produktie van “hard coal” in 1958. De totale Duitse steenkoolproduktie piekte in 1985.

Lees verder op Cassandraclub
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Tsipras: ‘nee in referendum geeft ons betere deal’

De Griekse premier Alexis Tsipras houdt vast aan het voornemen een referendum te houden over de noodsteun voor zijn land. Hij adviseert zijn bevolking daarbij onveranderd om zondag nee te stemmen: tegen de voorwaarden die de schuldeisers van Griekenland eerder stelden in ruil voor hulp.

De Griekse premier Alexis Tsipras houdt vast aan het voornemen een referendum te houden over de noodsteun voor zijn land. Hij adviseert zijn bevolking daarbij onveranderd om zondag nee te stemmen: tegen de voorwaarden die de schuldeisers van Griekenland eerder stelden in ruil voor hulp.

Het besluit van de premier afgelopen vrijdagavond om een referendum uit te roepen maakte een einde aan de onderhandelingen tussen de Grieken en de andere eurolanden over verdere steun. Het steunprogramma voor de Grieken verliep daardoor dinsdag.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Speelt Griekse crisis Frans-Duitse tandem uit elkaar?

De Duitse bondskanselier Angela Merkel ziet het niet zitten om voor het referendum van aanstaande zondag opnieuw te onderhandelen met de Griekse regering, maar de Franse president François Hollande zegt vandaag net het tegenovergestelde. "We moeten duidelijk zijn, er moet onmiddellijk een akkoord komen."

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 1 juli 2015

Griekenland betaalt niet. Al eeuwen niet.

Neen, het zal niet goedkomen met Griekenland. Een blik in de geschiedenis leert dat Grieken kampioen zijn in het niet betalen van hun achterstallige facturen. Niks nieuws dus, onder de vakantiezon.

Het lijkt er sterk op dat de regering in Griekenland een bocht aan het maken is. De stoere Tsipras komt nu met een nieuw ‘ultiem’ voorstel. Dit is al afgeschoten door de andere onderhandelaars. Na dit ‘ultieme’ voorstel, zal Griekenland ongetwijfeld nog met een reeks ‘ultieme’ voorstellen, ‘van de laatste kans’ komen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs